06 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Recep Kara çeyrek finalde Osman Aynur'u yine yendi

EDİRNE'DE bu yıl 648. düzenlenen Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde tüm boylarda güreşler devam ederken çeyrek final müsabakaları da tamamlandı.

Başpehlivanlık güreşlerinde Mehmet Yeşilyeşil, Recep Kara, Ekrem Yavuz ve Ali Gürbüz yarı finale adını yazdırdılar. Sarıyiçi'nde güreşlerin son gününde tüm boylarda çeyrek final maçları tamamlandı. Tribünlerin tamamen dolduğu ve Anadolu'nun çeşitli bölgelerinden gelen güreşseverlerin heyecanla takip ettiği güreşlerde, basın tribünü ve seyircilerin arasında Mehmet Yeşilyeşil ile Serhat Gökmen arasında yaşanan tartışma ve hakem kararı konuşuluyordu.

RECEP KARA RÖVANŞI YİNE VERMEDİ

Çeyrek final mücadelesinde Ekrem Yavuz - Hasan Tuna, Osman Aynur - Recep Kara, Aydın Polatçı, Mehmet Yeşilyeşil ve Ali Gürbüz ile de Sermest Bulut eşleşti. Başpehlivanlık güreşlerinde son iki yılın başpehlivanı Recep Kara ile çeyrek finaldeki rakibi Osman Aynur hemen hemen her yıl karşı karşıya geldiler.Son iki yılın başpehlivanı Recep Kara ile Osman Aynur, 2006 yılında finalde karşı karşıya geldiler ve Osman Aynur, Kara'yı yenerek altın kemeri sabihi olmuştu. İkili 2007 ve 2008'de ise yarı finalde karşı karşıya geldiler ve bu müsabakalarda Recep Kara, Osman Aynur'u yenerek safdışı bıraktı. 2009 yılında ise çeyrek finalde karşı karşıya gelen Kara ve Aynur'un güreşlerinin 40 dakikalık normal süresinde pehlivanlar yenişemedi ve Recep Kara, minder güreşinden gelmenin de verdiği avantajla puanlamada rakibini açık düşürerek yarı finale adını yazdırdı.

06.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  HİDAYET TARİHE GEÇTİ

  FİLEDE YILDIZ BAYANLAR GRUP BİRİNCİSİ OLDU

  KEWELL: RİJKAARD BENİ BARCELONA'YA İSTEMİŞTİ

  ENGELLİ BASKETÇİLER "BAYANLAR LİGİ" İSTİYOR

  Kırkpınar'a kalite geliyor

  GENÇ KARATECİLER YEMEKHANEDE ÇALIŞIYOR

  ATA SPORU ATLI CİRİTTE İLK TRANSFER YAPILDI

  Recep Kara çeyrek finalde Osman Aynur'u yine yendi

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.