07 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Yeni Asya’nın ‘Ramazan kampanyası’ İzmir’deydi

Yeni Asya, Ramazan kampanyasının ikinci adımının buluşmasını İzmir Pınarbaşı’nda Ege Bölgesi temsilcileri ile yaptı. Toplantıya İzmir, Denizli, Balıkesir, Manisa ve Uşak il ve ilçelerinden neşriyat temsilcileri katıldı.

Programın takdimciliğini İzmir Temsilciliğinden Şakir Argın’ın yaptığı buluşma, gazetemiz yazarlarından Süleyman Kösmene’nin Kur’ân-ı Kerim tilaveti ve ardından Saadettin Önal’ın Risale dersiyle başladı. Gazetemiz Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Şen katılımcılara, geçen yıl yine İzmir’de yapılan Kur’ân-ı Kerim cüz dağıtımı kampanya toplantısını hatırlatarak bu tür faaliyetlerin gazetemize, dolayısıyla Risale-i Nur hizmetine destek faaliyetleri olduğunu büyük bir heyecanla ifade etti.

Yeni Asya Genel Müdürü Recep Taşçı, Nevşehir-Kozaklı’da ilk buluşma olarak gerçekleştirilen Türkiye Neşriyat toplantısını anlatarak gazetenin ve neşriyatın genel durumu hakkında bilgi verdi. Gazete ve dergilerde yenileme faaliyetlerinin devam ettiğini, neşriyatımızın internet ortamındaki hizmet aracı olan Sentez Haber’in yakında yeni yüzüyle yayınına devam edeceğini, Genç Yaklaşım dergisinin de gençlerin gayretleriyle iyi bir tiraj ve kaliteyi yakalayacağını kaydetti. Taşçı, ekonomik krize rağmen matbaaların aralıksız çalıştığını ifade ederken şunları da ekledi:

“Ramazan kampanyasının kriz dönemindeki önemi çok büyük.Yaz sezonunda da her okuyucumuz gazetesine ve dergilerine mutlaka sahip çıkması gerekiyor. Kampanya dahilinde bildirilen yeni bayilere de gazetemizi göndereceğiz. Ramazan kampanyası ile ilgili müessese olarak kampanya kitaplarımızı büyük şirketlere tanıtmamızın karşılığını görüyoruz. Bu anlamda neşriyat heyetimiz, bürolarımız ve de okuyucularımız bir pazarlamacı gibi gazetemize ve Ramazan kampanyamıza destek olabilir.”

Yeni Asya abone ve dağıtım müdürü Saim Çelenli kampanyanın detayları hakkında heyeti bilgilendirirken; kampanyanın ilk eserinin 21 Ağustos’ta verilecek olan “100 Soruda Oruç” olacağını, kampanya kitaplarının Yay-Sat aracılığıyla gönderileceğini, kitapların her birinden 5’er bin adet, toplam 15.000 adet sipariş veren firmaların reklamının kitap sonlarına basılacağını ve gazetede de ilânlarının yer alacağını belirtti. Çelenli, bu kampanya sonunda gazete tirajında kalıcı bir artış beklediklerini söyledi.

Gazetemiz yazarlarından Şaban Döğen de Hz. Mûsâ’dan (as) kıssalar anlatarak hizmetlerimizin öneminden bahsetti. Döğen, gazetemizin Risale-i Nur’un naşir-i efkârı olduğunu da vurgulayarak Nevşehir-Kozaklı’da yapılan neşriyat toplantısının büyük bir şevke vesile olduğunu, bu tarz toplantıların da gayrete vesile olacağını söyledi.

Buluşmaya Manisa’dan katılan Sadettin Önal, Torbalı’dan katılan Necati Akten, İzmir’den katılan Muharrem Okur, Balıkesir’den katılan Necati Yılmaz, Bornova’dan katılan Salih Sütçüoğlu ve Ömer Öcalan da kampanyadan duydukları mutluluğu ifade ederek, bölgelerindeki faaliyetleri anlatan konuşmalar yaptı. Buluşma bu tür toplantıların daha sık yapılması, Ramazan kampanyamızın hayırlı hizmetlere vesile olması temennileriyle sona erdi.

HÜSEYİN CAN huseyncan @hotmail / İZMİR

07.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Yeni Asya’nın ‘Ramazan kampanyası’ İzmir’deydi

  Paris’te ‘Türkiye Mevsimi’ böyle mi başlamalıydı?

  Nasreddin Hoca göle ‘para’ çaldı

  Mercan Dede ve Anadolu Ateşi grubu sahne aldı

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.