02 Ağustos 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Denizli, ‘Umuyorum, Allah bunu bizden esirgemez’

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu akşamki TFF Süper Kupa’yı kazanmaları halinde yeni sezona kupayla başlamanın önemli olduğunu belirterek, “Umut ediyorum ki bu kadar şey yaşadıktan sonra Allah bunu bizden esirgemez” dedi.

Maç öncesinde, dün Swiss Otel’de düzenlenen basın toplantısına futbolcusu Ferrari’yle birlikte katılan teknik direktör Mustafa Denizli, Süper Kupa’yı kazanmaları halinde, bu kupayı kazanan ilk Türk teknik adam olacağının hatırlatılması üzerine, “Süper Kupa’ya gelinceye kadar ilk defa yaşadığımız, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’la yaşadığım şampiyonluklar var. Süper Kupa’yı da kazanırsak, hem geçtiğimiz sezonu 3 kupayla kapatma, hem de yeni sezona kupayla başlamak, camia adına önemli bir olay. Umut ediyorum ki bu kadar şey yaşadıktan sonra Allah bunu bizden esirgemez” diye konuştu.

“Beşiktaş’ta bu sezon geçen yıldan farklı olarak neler göreceğiz” şeklindeki bir soruya ise Mustafa Denizli, “Öncelikle olarak, benim futbolcularımın başlama pozisyonu var. Geçen yıl sezona başlayan teknik kadro biz değildik; bu sezon öncesi daha sağlıklı bir dönemg eçirmek, düşündüğümüz kadroyu oluşturmak açısından avantajlı konum vardı. Geçen yıldan farklı olarka bu yıl iki unvanla birden başlıyoruz. Bunun için de bu sezon bu fırsatın tanınmaması için hedef takım durumundayız. Geçen yıldan daha tempolu daha mücadeleci olmak mecburiyetindeyiz. Yaptığımız transferlerin öncelikli düşüncesi buydu” karşılığını verdi.

NİHAT SÜPER KUPA’DA OYNAYACAK

Denizli, kupa finaliyle ilgili son olarak da şunları söyledi: “Beşiktaş olarak camianın taraftarlarının neler beklediğinin bilincindeyiz. Yarın (bugün) bu çerçeve içinde mücadele edip sezona en azından mutlu bir şekilde başlamanın planlarını yapıyoruz. Yarınki maç neticede klasik manada oynanan bir takımın Turkcell Süper Lig şampiyonu diğer takımın da Fortis Türkiye Kupası’nı kazanan takım olmasıydı. Ancak statüde değişiklik yapıldı. Bence iyi de oldu. Umut ediyorum yarın (bu) akşam Beşiktaş camiasını mutlu bir Pazar akşamı yaşar.” Tecrübeli teknik adam, Nihat Kahveci’nin bugünkü maçta forma giyip giymeyeceği yönündeki bir soruya da, “Nihat Kahveci, oynayacak. Nihat’ın yıllardır derbi özlemi çektiği doğrudur. Her ne kadar içinde olmasa da takip ediyordu. Yarın (bu) akşam bu derbi özlemini giderecek. Ama şu anda süre olarak onu çok fazla sahada görevlendirip en azından fiziksel olarak bu sorunla karşılaşmamasını düşünüyorum. Nihat, önümüzdeki 2 hafta içinde düşündüğümüz çizgiye ulaşacaktır. Kademeli olarak kendisinden birkaç maç istifade edeceğiz. Ondan sonra uzun görevler kendisine verilecektir” cevabını verdi.

FERRARİ: “KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ”

Beşiktaş’ın yeni transferi Matteo Ferrari ise çok iyi çalıştıklarını ve ciddi bir iş yaptıklarını belirterek, kupayı kazanmak istediklerini söyledi. Ferrari, kampta ciddi rakiplerle hazırlık maçları yaptıklarını da hatırlatarak, “Barış Kupası’na katıldık. Burada prestijli takımlarla oynadık. Hazırız; bu kupayı kazanmak istiyoruz.”

Fenerbahçe’nin iyi bir takım olduğunu da sözlerine ekleyen İtalyan futbolcu, bu akşamki maçın yeni sezon öncesi çok iyi bir hazırlık maçı olacağını da kaydetti.

02.08.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Denizli, ‘Umuyorum, Allah bunu bizden esirgemez’

  Buyrun futbolun ‘Süper’ galasına

  “Hakan Şükür'ün formasını istiyorum”

  Sivas’a mangallı moral

  Yıldız erkekler Balkan Şampiyonu

  Kayseri ele avuca sığmayacak

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.