02 Ağustos 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Buyrun futbolun ‘Süper’ galasına

3500 güvenlik görevlisi

BEŞİKTAŞ ile Fenerbahçe futbol takımları arasında bu akşam oynanacak TFF Süper Kupa maçı için olağanüstü güvenlik önlemleri uygulanacak. Derbide 1850 emniyet personeli görev yapacak. Stat giriş kapıları saat 18.00’den itibaren açılacak. Maçta ayrıca 1630 özel güvenlik personeli görevlendirilecek.Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 6’sı polis kamerası, 42’si stat kamerası olmak üzere toplam 48 kamerayla tespit yapılacak. Stat ve çevresinde alkollü içki içilmeyecek ve satışı da yapılmayacak. Aşırı derecede alkollü olan şahıslar stada alınmayacak. Her iki takım taraftarları da stadı yarı yarıya kullanacak. TFF Süper Kupa maçı için Atatürk Olimpiyat Stadı’na gelecek Beşiktaş ve Fenerbahçeli taraftarlar, güvenlik nedeniyle ayrı ayrı güzergahları kullanacaklar. Müsabakaya özel araçlarıyla gelmek isteyen taraftarlar, kulüplerine müracaat ederek araç sticker’ı alacaklar. Sticker’sız hiçbir araç stat çevresine sokulmayacak.

FUTBOLDA 2009_2010 sezonu öncesi ilk dev maç, bu akşam Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında İstanbul’da yapılacak. Olimpiyat Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak ve Fox TV’den naklen yayınlanacak dev maçı, hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Volkan Narinç yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Aytekin Durmaz. Karşılaşmanın hakem gözlemciliğini Ahmet Akçay, Futbol Federasyonu temsilciliklerini ise Soysal Oğuz ile Zeki Karamanlılar yapacak.

SON HAZIRLIKLAR

Beşiktaş ile Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını dün yapacakları antrenmanlarla tamamladı.

Mustafa Denizli yönetiminde geçen sezon Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’nı müzesine götürerek 19 yıl sonra ‘’duble’’ yapan Beşiktaş, bu başarısını TFF Süper Kupa ile taçlandırmak istiyor.

Christoph Daum ile yeni bir başlangıç yapan Fenerbahçe ise, sezon öncesi kupayı müzesine götürerek, lige moralli başlamak amacında.

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Delgado, İbrahim Toraman ve Ekrem, yarınki maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de ise aynı sebeple Özer ve Roberto Carlos kadroda yer alamayacak.

02.08.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Denizli, ‘Umuyorum, Allah bunu bizden esirgemez’

  Buyrun futbolun ‘Süper’ galasına

  “Hakan Şükür'ün formasını istiyorum”

  Sivas’a mangallı moral

  Yıldız erkekler Balkan Şampiyonu

  Kayseri ele avuca sığmayacak

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.