13 Ağustos 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

FORMAMI GERİ ALACAĞIM

Selçuk Şahin, bu hafta Sivasspor ile yapacakları mücadelenin zor geçeceğini ifade ederek taraftarlara verdiği mesajda, ''Şampiyonluğa oynuyoruz diye söylediğimiz bir ortamda kendi sahamızda puan yitiremeyiz. Güzel bir karşılaşma olacak. Bir yaz günü inşallah taraftarlarımız da stadı doldurur ve hep beraber eğleniriz'' diye konuştu.

FENERBAHÇELİ futbolcu Selçuk Şahin, 2009-2010 sezonu için oluşturulan alternatifli kadronun, 18 kişilik maç kadrosuna dahi girmeyi zorlaştırdığını belirtti. FB TV'nin sorularını cevaplayan Selçuk, hem kendi oynadığı mevkide hem de diğer mevkilerde alternatifi bol güçlü bir ekip kurulduğunu ifade ederek, ''Her bölgede ciddi adaylar var. Her oyuncu oynamak istiyor. Ben de açıkçası oynamak istiyorum ama bu konudaki tek yetki hocamızındır. Kimi iyi görürse onu oynatıyor. Şu anda ben zaman zaman sonradan forma şansı buluyorum. Bu bende kesinlikle moral bozukluğu yapmıyor, biraz daha fazla üstüne koyarak çalışmaya devam edeceğim'' diye konuştu. 11 kişilik kadroda yer alabilecek düzeye geldiğinde şans bulacağına inandığını anlatan sarı-lacivertli futbolcu, ''Her bölgede çok iyi oyuncular var. Hocamızın da yapacağı tek şey sadece 11 oyunuyu sahaya çıkarabilmek. Ben de hoca olsam aynı şeyi yapacaktım. Elbette bazı oyuncular yedek kalacak. 18'e girmek bile açıkçası zorlaştı. Her oyuncunun çok ciddi ve iyi çalışması lazım. Bunun da herkes farkında, bilincinde'' şeklinde konuştu. Hedefinin formasını geri almak olduğunu, bunun için çok çalıştığını kaydeden Selçuk, ''Ancak bütün bunların hepsinin en üstünde takımın başarısı geliyor. Takım başarılı olduktan sonra oynamışız oynamamışız bir yere kadar önemli. En önemlisi Fenerbahçe'nin başarısı'' dedi.

GEÇEN SEZONDAN ALINAN DERS

Selçuk Şahin, geçen sezonun ilk haftalarında yaşadıkları puan kayıplarını sezonun sonuna kadar telafi edemediklerini, bunları hatırlayarak yeni sezona daha bilinçli başladıklarını ifade etti. Sezona galibiyetlerle başlamanın takım için itici bir güç olduğunu anlatan Fenerbahçeli futbolcu, şöyle devam etti: ''Kazanmayı öğrenen bir takım olarak aldığımız galibiyetlerin diğer maçlarda da bize artı olarak döneceğini düşünüyoruz. Geçen sene ilk 6 maçta kötü başlayıp 10'un üzerinde puan kaybetmiştik. Sezon sonuna kadar bu fark maalesef devam etti. Sonradan toparlamamıza rağmen devam etti. Bu nedenle iyi başlamamız gerektiğinin farkındaydık. Her maçı final olarak görmeliyiz. Kaybettiğimiz puanları ileride çok arıyoruz. Sezona bunun bilincinde başladık. Tabi daha çok erken, bir maç oynadık ama çok daha disiplinli, ciddi ve her şeyin çok daha farkında olduğumuz bir sezon geçireceğiz gibi görünüyor.''

13.08.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  FORMAMI GERİ ALACAĞIM

  GÜREŞİN GELECEĞİ KARANLIK

  Özer: Psikolojik sakatlığım var

  Trabzonspor'dan Rizespor'a sitem

  B.Paşa'da amatörlerin yüzü güldü

  KAKA ESTONYA'DA YOLUNU KAYBETTİ

  TED OPEN TENİS TURNUVASI 50 BİN DOLAR ÖDÜL VERİYOR

  G.BİRLİĞİ MALMÖ'DEN HARBUZİ'Yİ TRANSFER ETTİ

  12 DEV ADAM'IN YENİ SINAVI

  HAKEMLER AÇIKLANDI

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.