13 Ağustos 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Trabzonspor'dan Rizespor'a sitem

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı, ligde de şampiyonluğu çok istediklerini söyledi. Bordo-mavili takımın gerçekleştirdiği antrenmanı izleyen Şener, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Şener, Sivasspor galibiyetinin çok iyi bir sonuç olduğunu belirterek, ''Geçen sene lig ikincisi olan bir takıma karşı oynadık. Orada da mağlup olmuştuk. Onun da rövanşanı almış olduk. Lige iyi başlangıç yaptık, inşallah böyle devam ederiz'' dedi. UEFA Avrupa Ligi'ni çok önemsediğini ifade eden Şener, ''Geçen bir programa katılmıştık, (Siz şampiyonluğu istemiyor, Avrupa Ligi'ni mi istiyorsunuz) diye bir soru yöneltildi. Ben şöyle açıkladım. Avrupa Ligi maçları 20-27 Ağustos'ta belli oluyor, şampiyonluk gelecek sene 15 Mayıs'ta belli oluyor. İkisini de çok istiyoruz. İnşallah da oluruz, kadromuz çok iyi. Milli takımlarda bir sürü oyuncumuz var'' diye konuştu.

Şener, Rize Stadı'nın açılışı konusunda kendilerine bir davet gelmediğini belirterek, ''Gidecektik, ama Çaykur Rizespor, stat açılışına bizi davet etmeyince gitmemiz doğru, şık olmaz, daha doğrusu bana yakışmaz. Yanılmıyorsam Başbakan, Trabzon'dan dönecek. Görüşebilirsek, görüşürüz. Görüşemezsek de yapabileceğim bir şey yok'' diye konuştu. Şener, Avrupa Ligi play-off turundaki rakipleri Toulouse'u değerlendirerek, ''Fransız takımı çok süper değil, çok kötü de değil. Futbolda oynanmadan bir şey belli olmuyor. Ama bizim takım çok iyi. Avrupa Ligi'nde grupları hak eden bir takım. Gruplara katılmayı planlıyoruz, inşallah başarırız'' ifadelerini kullandı.

TRANSFER 12 AY BİTMEZ

En son kadrolarına Hırvat oyuncu Gabriç'i kattıklarını ve artık futbolu düşünmek istediklerini anlatan Şener, şöyle konuştu: ''Ama bir takımda transfer 12 ay boyunca devam eder. Bakarız, menfaatler neyse ona göre hareket etmeye çalışırız. Transfer bitti, kapıyı kapattık diye bir şey olmaz. Bunun baş kararı hocadır. Hoca isterse, kulübe uygunsa ona göre alırız.'' Şener, dün bir basın organında, ''kaleci Tolga Zengin kendini vurdu, fair-play ödülü alıyor'' şeklinde çıkan habere ilişkin bir soruya ise, ''Özel haber deniliyor, ama haberi yapanın ismi yazmıyor ki cevap vereyim'' cevabını verdi.

13.08.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  FORMAMI GERİ ALACAĞIM

  GÜREŞİN GELECEĞİ KARANLIK

  Özer: Psikolojik sakatlığım var

  Trabzonspor'dan Rizespor'a sitem

  B.Paşa'da amatörlerin yüzü güldü

  KAKA ESTONYA'DA YOLUNU KAYBETTİ

  TED OPEN TENİS TURNUVASI 50 BİN DOLAR ÖDÜL VERİYOR

  G.BİRLİĞİ MALMÖ'DEN HARBUZİ'Yİ TRANSFER ETTİ

  12 DEV ADAM'IN YENİ SINAVI

  HAKEMLER AÇIKLANDI

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.