16 Ağustos 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Haberler

Kampanyamıza büyük ilgi

GAZETEMİZİN Ramazan ayı hediyesi olarak vereceği “3 rehber kitap kampanyası” büyük ilgi görüyor. Kitapları Anadolu’ya sevk etmeye başladıklarını kaydeden Yeni Asya Gazetesi Abone ve Dağıtım Müdürü Saim Çelenli, kampanyanın okuyucular tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Gazetemize abone olan veya promosyon günlerinde gazetemizi alan herkese, “100 Soruda Oruç”, “Ramazan, İktisat ve Şükür Risalesi” ve “100 soruda Zekât” isimli rehber kitapların verileceğini hatırlatan Çelenli, kampanya ile ilgili bölgelerden gelen talepler doğrultusunda kitapların 3’te birinin temsilciliklere sevk edildiğini, önümüzdeki günlerde tamamının bölgelere sevk edilmiş olacağını bildirdi. Kitapların ilk baskısının bittiğini ve gelen yoğun istek üzerine ikinci baskının sürdüğünü ifade eden Çelenli, matbaanın geceli-gündüzlü çalıştığını ve kitapların zamanında okuyucuya yetişeceğini belirtti.

Gazetemiz okuyucularına 21 Ağustos’ta “100 Soruda Oruç”, 28 Ağustos’ta “Ramazan, İktisat ve Şükür Risalesi”, 4 Eylül’de de “100 soruda Zekât” kitabının hediye edileceğini vurgulayan Çelenli, konuşmasına şöyle devam etti: “Bayiden gazete alan okuyucularımıza 21 Ağustos’ta verilecek 100 Soruda Oruç kitabını almaları için bölgedeki temsilcilere yönlendireceğiz. Ayrıca, temsilcilerin telefon numaralarını gazetede yayınlayacağız. Kampanya, dağıtım ve abone işlemleriyle ilgili olarak abone ve dağıtım servisimiz 24 saat hizmet veriyor. Abone olmak isteyen veya kitabı alamayan okuyucularımız bize 0212 630 48 35 - 655 88 59 dahili 219-220, GSM 0532 267 27 72 ve 0535 941 80 46 nolu telefonlardan her saat ulaşabilirler.”

Kampanya reklamının Cihan haber ajansı vasıtasıyla Türkiye genelinde 70 yerel tv’de ayrıca Hilal tv, Dost tv ve Mehtap tv’de yayınlandığını kaydeden Çelenli, toplu gazete alımlarının da bölgelerden gelen talepler doğrultusunda 21 Ağustos’ta başlamak üzere, bazı bölgelere günlük olarak bazı bölgelerde de Cuma günleri toplu olarak gerçekleştirileceğini , dağıtımının da yay-sat aracılığı ile olacağını bildirdi.

Hediye kitapları temsilcilerde görüp beğenen bazı okuyucuların da bizzat arayarak kitap talep ettiğini anlatan Çelenli, bu okuyucuların kitapları, Ramazan ayında gelen müşterilerine, dost ve tanıdıklarına Ramazan hediyesi olarak vermeyi düşündüklerini söyledi.

ÜMİT KIZILTEPE / İSTANBUL

16.08.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  DARBELER DE SOSYAL VE EKONOMİK AFETLERE YOL AÇTI

  Pazarlık kavgalı başladı

  İlhan Selçuk hastanede

  On sene geçti, hâlâ hazır değiliz

  İHH, Afrika’da 392 su kuyusu açtı

  Kahvehaneciler açlık grevine gidecek

  Gaziosmanpaşa’da patlama: 1 ölü

  İlhan Selçuk hastaneye kaldırıldı

  Kuşadası'nda 18 kaçak yakalandı

  Çankırı'da 16 kişilik minibüs devrildi: 31 yaralı

  Domuz gribi için 3 laboratuvar daha kurulacak

  Polise “göbek” uyarısı

  YURT-KUR’dan 17 yurt daha

  Eczacılar, Eylül ayında İstanbul'da buluşacak

  10 günde 5 hastaya karaciğer nakledildi

  Yeni Galata Köprüsünün bakımı için ihale

  Ramazan, sigara ve alkolü bırakma ayı olsun

  Kampanyamıza büyük ilgi

  Çorum’da domuz gribi tespit edildi

  Fakir için 1 lira

  Çayı şeker yerine üzümle içiyorlar

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.