31 Ağustos 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

ARDA: HUZURLUYUM, İŞİMİ İYİ YAPIYORUM

GALATASARAY kaptanı Arda Turan, göstermiş olduğu performanstan memnun olduğunu söyledi. GS TV'ye açıklamalarda bulunan sarı - kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan, performansındaki artışta, kaptanlığın vermiş olduğu sorumluluğun yüzde yüz etkisi olduğunu belirterek, "Benim herkese örnek olmam gerekir ve bunun için de elimden gelen mücadeleyi veriyorum. Elbette kötü oynadığım maçlar da olabilir ama çok şükür sezona iyi başladık ve her şey iyi gidiyor ama bunun iyi gitmesinin en büyük sebebi takımın kazanması. Benim performansım takım kazandıkça ön plana çıkar. Ben takımım için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Ne olursa olsun Takımım kazanacaksa ben kötü oynamaya da razıyım.

BİZ GALATASARAY'IN EVLADIYIZ

Her şey takım için. Daha önce de söylemiştim, kaptan olmak, 10 numara ve her şey bu takımın başarısı için bir araç. Amaca giden yolda araçların ne olduğu önemli değil. Benim Elano'nun ya da başka bir futbolcunun performansı hiç önemli değil, önemli olan takımın kazanması. Performansımdan dolayı ben de çok mutluyum, takımıma katkı sağlayabildiğim için. Bana huzur veriyor, işimi iyi yapmanın mutluluğunu veriyor.Umarım herşey böyle devam eder." diye konuştu. Arda, bütün mücadelelerinin Galatasaray'ın iyiliği için olduğunu da ifade ederek, "Yeri geldiği zaman savunma oyuncusu da oluruz, hücum oyuncusu da... yeri geldiğinde takımın ''10'' numarası da oluruz. Anlatmak istediğim şu; bize ne görev verilirse o yapılır. Biz Galatasaray'ın evladıyız. Takımın başarısı için buradayız. Bizim bu performanslarımız Galatasaray şampiyon olduğu zaman kıymetli olacak.O zaman bu keyfi, bu gururu yaşarız ama bunun zamanı şimdi değil." şeklinde konuştu.

AVRUPA'DA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Avrupa kupalarından ümitli olduğunu da belirten yetenekli futbolcu, şunları söyledi: "Her zaman söylediğim bir şey var; Galatasaray hangi branşta olursa olsun hep şampiyonluğa adaydır. Bize öğretilen, yaşatılan budur. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Umarım herşey düşündüğümüz gibi, hissettiğimiz gibi olur. Takım arkadaşlarımızla beraber, sizlerle beraber, yönetimimizle beraber her şey beklediğimiz gibi olur."

31.08.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  ARDA: HUZURLUYUM, İŞİMİ İYİ YAPIYORUM

  CSK'LI CANER ERKİN BUGÜN G.SARAY'DA

  A.GÜCÜ BAŞKANLIĞINA AHMET GÖKÇEK SEÇİLDİ

  Marsel İlhan ABD Açık'ta yarışacak

  Dizi oyuncularından Orduspor'a destek

  SHEVCHENKO DİNAMO KİEV'E GERİ DÖNDÜ

  SAKARYA'DA LİSANSLAR BORÇLARA TAKILDI

  AMPUTE LİGİ FİKSTÜRÜ BUGÜN ÇEKİLECEK

  LİGDE PAZARTESİ MAÇI: ANKARASPOR-G.SARAY

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.