05 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

2010 İÇİN BU MAÇI ALMALIYIZ

A MİLLİ Takımımız, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'taki yedinci maçında bu akşam Estonya ile karşı karşıya gelecek.


Millîler 600. gol peşinde

(A) Milli Futbol Takımı, Estonya ve Bosna-Hersek ile yapacağı 19. Dünya Kupası Avrupa elemeleri grup maçlarında 600. golü kovalayacak. 86 yıllık tarih

Ümit Millî Takımı bugün Beşiktaş'la karşılaşıyor

2011 yılında düzenlenecek 18. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası finalleri öncesi grup eleme maçında 9 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Gürcistan ile ka


  İPEK ŞENOĞLU ABD AÇIK'TA 2. TURA YÜKSELDİ

MİLLİ tenisçi İpek Şenoğlu ve Kazak partneri Yaroslava Shvedova, 129. ABD Açık Tenis Turnuvası'nda çift bayanlarda Polonyalı Agnieszka ve Urszula Radwanska çiftini 2-1 yenip, 2. tura çıkarken, tek erkeklerde Marsel İlhan, ABD'li John Isner'e 3-0 yenilerek, turnuvadan elendi.


  DİNİ BAYRAMDA MAÇ OYNANMASIN İSTEĞİ

TRABZONSPOR Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Türkiye'de dini gün ve bayramlarda maç oynanırken, yabancılar için Noel günlerinde tatil yapılmasını doğru bulmadığını söyledi.


  ŞAMPİYON GÜREŞÇİ İÇİN 60 ALTIN TOPLANDI

ÇORUM'DA valilik ve belediye tarafından başlatılan kampanyada toplanan altınlar, Uluslararası Güreş Federasyonu (FILA) tarafından gençlerde ''2009'un En İyisi'' seçilen Ahmet Peker'e törenle verilecek.


  SAROS'DA WİNDSURF ŞAMPİYONASI YAPILACAK

SAROS Körfezi'nde 11-13 Eylül 2009 tarihlerinde Windsurf Şampiyonası yapılacak.


  Adnan Polat Şarköy'e gidiyor

TEKİRDAĞ'IN Şarköy ilçesinde, Galatasaray Taraftar Derneği lokalinin 10 Eylül'deki açılışının, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat tarafından yapılacağı bildirildi.


  G.Antep'in yeni transferleri geldi

GAZİANTEPSPOR'UN, yeni transferleri Roland Linz ve Jorginho Gaziantep'e geldi. Portekiz 1 Ligi takımı Sporting Club Braga'dan transfer edilen forvet oyuncuları Jorginho ile Roland Linz, havaalanında menajer Abdurrahman Bayındırlı ve yönetici Burhan Büyükkömürcü ve taraftarlarca karşılandı.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.