26 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

BEKO 2010'A SPONSOR OLDU

TÜRKİYE'NİN ev sahipliği yapacağı ve 28 Ağustos-12 Eylül 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'na Beko sponsor oldu.


Antalya'nın olmaması bizi üzdü

FIBA Genel Sekreteri Patrick Baumann geçmişte Türkiye'nin çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını hatırlatarak, ''Dünya Basketbol Şampiyona

F.Bahçe 7'de 7 yapabilecek mi?

TÜRKCELL Süper Lig'de bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, kendisine ait 7 maçlık sezon başlangıç galibiyet rekorunu egale etmek


  Belçika maçına İtalyan hakem

(A) Milli Futbol Takımı'nın 10 Ekim Cumartesi günü Brüksel'de Belçika ile yapacağı 2010 Dünya Kupası Avrupa elemeleri grup maçını İtalyan hakem Matteo Trefoloni yönetecek.


   BEŞİKTAŞ'IN İTALYAN YILDIZI MATTEO FERRARİ:

Türkiye'yi tanıtacak bir kampanya yapacağım.


  TÜRK GÜREŞİNİN GURUR GECESİ

DÜNYA Güreş Şampiyonası'nın düzenlendiği Danimarka'nın Herning kentinde, dünya güreşine yön veren eski sporcu, idareci ve hakemler için, FILA tarafından ''Hall of Fame'' adıyla bir gece düzenlendi.


  SHERİFF MAÇI FENERBAHÇE TARAFTARLARINA 10 AVRO

FENERBAHÇE'NİN UEFA Avrupa Ligi'nde 1 Ekim Perşembe günü deplasmanda Moldova'nın Sheriff takımıyla yapacağı maçın sarı-lacivertli taraftarlar için ayrılan biletlerinin satışı başladı.


  MASA TENİSİNDE SÜPER LİG HEYECANI YARIN BAŞLIYOR

MASA tenisinde 2009-2010 sezonu Süper Lig heyecanı hafta sonu İstanbul'da yapılacak 1. etap müsabakalarıyla başlayacak.


  G.ANTEPSPOR'UN DERDİ BOŞ TRİBÜNLER

GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörü Jose Couceiro, futbolda taraftarın olmazsa olmazların içinde bulunduğunu belirterek, ''Takım olarak biz gruplandık taraftarın da bu gruba katılmasını ve bizi ligin sonuna kadar desteklemesini bekliyoruz'' dedi.


   TÜRKCELL SÜPER LİG'DE BUGÜN

20.00 Antalyaspor-Fenerbahçe: Yunus Yıldırım 20.00 Bursaspor-Diyarbakırspor: Özgüç Türkalp 20.00 Gaziantep-Ankaragücü: Kuddusi Müftüoğlu 20.00 İstanbul B. Belediye-Sivasspor: Selçuk Dereli 27 Eylül Pazar: 20.00 Kayserispor-Kasımpaşa: Özgür Yankaya 20.00 Galatasaray-Eskişehirspor: Cüneyt Çakır 20.00 Denizlispor-Manisaspor: Halis Özkahya



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.