Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rusya Müftülüğü, Moskova Belediyesi ve İslâm Konferansı Teşkilâtı ile birlikte “Rusya ile İslâm Dünyası: İstikrar İçin Ortaklık” adlı konferans düzenledi. Moskova’da gerçekleşen ve binden fazla katılımcının yer aldığı uluslararası konferansta Bediüzzaman’ın talebelerinden Mustafa Sungur da hazır bulundu.![]()
MOSKOVA BELEDİYE BAŞKANI: BEN DE BİR MÜCAHİDİM
Moskova’da Müslümanların rahat şekilde dinî ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için kendi adına mücadele ettiğini anlatan Moskova Belediye Başkanı Yuri Lu ...![]()
Medeniyette Müslümanların büyük katkısı var
BM’nin 64. Genel Kurulu’nda konuşan Başbakan Erdoğan, “Medeniyete Eski Yunan ve Roma uygarlıkları kadar, Cebirin babası El Harezmi’den müzik teorileri ...![]()
Harvard Üniversitesi John F. Kennedy Yönetim Okulunda bir konferansta konuşan AB Başmüzakerecisi Egemen Bağış, Türkiye’yi AB arzusundan vazgeçirmeye y ...![]()
Darbeler, darbe demeden anlatılacak
Türk siyasî ve sosyal tarihini derinden etkileyen “darbeler dönemi” bu kez lise 12. sınıf kitabına girdi. “Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi” kitabında “Tük ...![]()
Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarının özellikle ithalatın arttığı ve fiyatların yükseldiği bu dön ...![]()
Sakallı diye öğretmenlik görevine başlatmadılar
Tunceli’nin Çemişgezek ilçesine atanan bir öğretmen, İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne evrakı ile başvurarak göreve başlamak istediğini belirtti. Öğretmeni ...![]()
Yaklaşık 15 milyon öğrenci yeni eğitim ve öğretim yılına başlarken, memleketlerinden göç edip çeşitli yörelere çalışmaya giden mevsimlik işçilerin oku ...![]()