28 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.Bahçe seyircisiz maçta Kasımpaşa'yı ağırlıyor

TÜRKCELL Süper Lig'de lider durumda bulunan Fenerbahçe, bugün cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta Kasımpaşa'yı yenerek liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Ligde son iki maçında Kayserispor ile 1-1 berabere kalan ve Beşiktaş'a 3-0 mağlup olarak 5 puan yitiren sarı-lacivertli ekip, ligin formda takımı Kasımpaşa'yı mağlup ederek yeni bir çıkış yakalamaya çalışacak. Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasındaki 14. hafta karşılaşması, yarın saat 20.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak. Mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

TARAFTAR DESTEĞİ OLMAYACAK

Sarı-lacivertli takım, çıkış aradığı Kasımpaşa maçında taraftar desteğinden yoksun kalacak. Galatasaray ile yapılan derbi maçında yaşanan olaylar sonrası 2 maç seyircisiz oynama cezası alan Fenerbahçe, yarınki maçta seyircisinden yoksun sahaya çıkacak. Sarı-lacivertli takımda, Beşiktaş ile yapılan maçta kırmızı kart gören ve Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 4 maç verilen Kazım, bugünkü mücadelede forma giyemeyecek. Kazım'ın yanı sıra Galatasaray derbisi sonrası 3 maç ceza alan Brezilyalı oyuncu Bilica da forma giyemeyecek. Kayserispor ve Beşiktaş maçlarında da görev alamayan Bilica, Kasımpaşa karşılaşmasıyla cezasını tamamlayacak. Fenerbahçe'de Kazım ve Bilica'nın yanı sıra Emre Belözoğlu ve Dos Santos'un sakatlıkları da teknik heyeti sıkıntıya soktu. Beşiktaş maçında sakatlanarak oyunu terketmek zorunda kalan Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Dos Santos da sakatlığı nedeniyle antrenmanlarda tedavisini sürdürüyor. Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş mücadelesinde forma giymeyen İspanyol oyuncu Daniel Güiza ise oynayacak düzeye geldi. Güiza, sakatlığının geçmesinin ardından antrenmanlarda yer alarak forma savaşına girmeye başladı.

6 OYUNCU CEZA SINIRDA

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı öncesi 6 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Daha önceki maçlarda 3'er sarı kart gören Alex, Cristian, Güiza, Lugano, Gökhan ve Roberto Carlos bugünkü mücadelede sarı kart gördükleri takdirde ligin 15. haftasında Eskişehirspor ile oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecekler. Bu arada yine sarı kart sınırında bulunan Emre Belözoğlu ise sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçında oynayamayacak.

28.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Vural: Türkiye'ye kırgınım

  Kış geldi, kayak sezonu başladı

  Eşi rahatsızlanan Rijkaard Hollanda'ya gitti

  F.Bahçe seyircisiz maçta Kasımpaşa'yı ağırlıyor

  Elano: Zamana ihtiyacım var

  Ali Güneş; Fenerbahçe'yi yenmek içini oynayacağız

  Sivas 150. maçını Beşiktaş'la yapacak

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl