20 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Demokrasi zenginliktir

DEVLET Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ‘’Birileri Türkiye’nin çağdaşlaşmasını, şeffaflaşmasını, demokratikleşmesini, AB standartlarında bir ülke olmasını istemiyor olabilirler.



Sigortasız işçiler kayıt altına alınıyor

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürlüğü’nün 10 binin üzerinde işyerine yaptığı denetlemelerde sigortasız çalıştırılan 3 bin 779 kişi kayıt altına alındı. Kayıt dışı istihdamla mücadele eden SGK Ankara İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl toplam 10 bin 715 işyerinde denetleme yaptı.



İNSANLARI BEŞİKTEN MEZARA KADAR İLGİLENDİRİYOR

KAYIT dışı istihdamın önüne geçmek için geçen yıl olduğu gibi bu yılda denetimlere aralıksız devam edeceklerini belirten SGK Ankara İl Müdürü Ali Pekten, “Sosyal güvenlik insanlarımızı beşikten mezara kadar ilgilendirmektedir.



KOBİ Borsa’sı için ilk başvuru Mayıs’ta

İSTANBUL Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) bünyesinde kurulan Gelişen İşletmeler Piyasasında çalışmalar, 6-7 Mayıs’ta yapılacak Halka Arz Seferberliği İstanbul Zirvesi’ne kadar tamamlanacak.



SGK’nın hizmeti memnun etmedi

TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2008’de yüzde 71,5 olan Sosyal Güvenlik Kurumu hizmetlerinden memnuniyet düzeyi, 2009’da 12,6 puan azalarak yüzde 58,9’a geriledi.



Bank Asya kârını 301 milyon TL’ye çıkardı

BANK Asya, 2008 yılsonunda 247 milyon TL olan vergi sonrası net kârını, 2009 yılında 301 milyon TL’ye yükseltti. Bank Asya’nın vergi öncesi kârı da 378 milyon TL olarak gerçekleşti.



İşsize bir darbe de SGK’dan

SOSYAL Güvenlik Kurumu, aldığı bir kararla işsizlere bir darbe daha vurdu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) işsiz kalanların sağlık hizmetinden yararlanma süresini 90 günden 10 güne indirdiğini açıkladı.



Notumuz BB oldu

ULUSLARARASI kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor`s (S&P) Türkiye’nin kredi notunu BB’ye yükselterek görünümü pozitif yaptı.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl