20 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

İSTANBUL KORKUSU SARDI

UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid ile Galatasaray'ın 1-1 berabere kalmasını değerlendiren İspanyol gazeteleri, ''İyi Atletico, kötü sonuç'' ifadesini kullandı.


TUR GARANTİ DEĞİL

FRANSA'DA yayımlanan L'Equipe gazetesi UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Lille'in tur atlama şansının devam ettiğini yazdı.

Muhteşem dönüş

1990-91 sezonuydu. PSV Eindhoven'i o zamanki adıyla "Şampiyon Kulüpler Kupası" şampiyonu yapmıştı. Bu başarılı teknik adamı, 15 gün sonra F.Bahçe yöne


  Neill ve Uğur hatasız oynadı

GALATASARAY'DA herkes oyun disiplinine bağlı kalmaya çalıştı ancak en çok gözüme batanlar Neill ve Uğur’un hatasız, kontrollü, sağlam oyunlarıydı.


  Fenerbahçe Alex'e endeksli olmamalı

FENERBAHÇELİLER'E “2-1’le döneceksiniz” deseniz, kimse “hayır” demezdi. Volkan ve Deniz’in hataları maçı kaybettirdi.


  Galatasaray'ın santraforu yok

ATLETİCO Madrid’in çabuk forvetlerine karşı Galatasaray’ın özellikle göbekten kademeli defans yapması lazımdı. Onu da yaptılar.


  Terim: Yurtdışında çalışacağım

MİLLİ Takımlar eski Sorumlusu Fatih Terim, yeni sezonda yurt dışında çalışmayı düşündüğünü söyledi. Acıbadem Hayat Dergisi'nde yer alan röportajında kariyeri ve özel yaşamıyla ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Terim, ''Yeni sezonda yurt dışında çalışmayı düşünüyorum, ama belli olmaz'' dedi.


  Trabzonspor bu defa ligde İstanbul Belediye'yi ağırlıyor

TÜRKCELL Süper Lig'de Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da oynayacakları maçla birlikte ligde 6. kez karşılaşacaklar.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl