03 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

2009 işsizliği yüzde 14

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2009 yılının işsizlik oranını yüzde 14 olarak açıkladı. 2009 yılında Türkiye genelinde işsiz sayısı bir önceki yıla göre 860 bin kişi artarak 3 milyon 471 bin kişiye yükseldi. İşsizlik oranı bir önceki yıla göre 3 puan arttı. Kentsel yerlerde işsizlik oranı 3,8 puanlık artışla yüzde 16,6, kırsal yerlerde ise 1,7 puanlık artışla yüzde 8,9 oldu.



Müteahhitlerin gözü Hindistan'da

Türkıye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, 2010 yılında Rusya, Kuzey Afrika, Körfez ülkeleri ve Orta Asya’daki mevcut pazarları geliştirmek istediklerini belirterek, yeni pazar olarak da Hindistan, Orta ve Batı Afrika ülkelerine açılmayı planladıklarını söyledi.



Büyükbaş hayvan başına 250 TL destek

Hayvan üreticilerine 2010 yılı için verilecek destekleme miktarları açıklandı. Resmî Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu Kararı’na göre, hayvan başına anaç sığır için 225 TL, anaç manda için 250 TL, sığır soykütüğü için de ilave olarak 50 TL ödenecek.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl