14 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Meslek yoksa istihdam zor

Çalişma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, genç nüfus ile övündüklerini ancak bu nüfusun büyük bir bölümünde meslekî anlamda vasfı olmamasının ayrı bir sorun olduğunu açıkladı.



Kavga üreten sistem kaybettiriyor

Türkıye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bugünkü sistemin kavga ürettiğini belirterek, “2002-2007 arası müthiş bir başarı hikâyesi yakaladık.



SODES Projeleri, GAP’ın sosyal hayatını canlandırdı

GAP’ta sosyal kalkınmanın gerçekleştirilmesi ve refahın arttırılması için uygulanan Sosyal Destek Projesi (SODES) Projeleri bölgede sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif hayatı canlandırdı.



Türk malI Hyundai i20 üretİlmeden 10 bİn adet sattI

Hyundai’nın İzmit Fabrikası’nda hazırlıklarını sürdürdüğü i20 üretimi ile ilgili ilk çalışmalar başladı. Hyundai’nin Avrupa’daki tüm distribütörleri, i20’nin pilot üretiminden ilk çıkan araçları incelemek ve bütün bilgileri almak üzere 9-11 Mart tarihleri arasında Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nı ziyaret etti.



Bursa’nın tekstil ihracatında artış

Türkıye’nın önemli tekstil ve konfeksiyon merkezlerinden Bursa’dan yılın ilk iki ayında ihracat, tekstilde yüzde 10,3, hazır giyim ve konfeksiyonda da yüzde 7,9 oranında arttı.



TESK: Yasa çıkmazsa 2 milyon esnaf biter

Türkıye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Perakende Yasasının Sanayi ve Ticaret Bakanının açıklamaları doğrultusunda bu ay içerisinde mutlaka TBMM’den çıkması gerektiğini belirtti.



En çok ihtiyaç kredisi araştırılıyor

İnternet üzerinde aktif olarak fiyat taraması yaparak, bunları anlık olarak listeleme ve karşılaştırma imkânı sunan, online alış verişle birlikte doğan ve büyüyen karşılaştırma siteleri, tüketicinin nabzını tutuyor.



SGK prim borçlarına taksit ve erteleme imkânı

SGK Prim ve İdarî Para Cezası Borçlarının Hakedişlerden Mahsubu, Ödenmesi ve İlişiksizlik Belgesinin Aranması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl