25 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Hızla yaşlanıyoruz

Akdenİz Üniversitesi (AÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Gerontoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, Türkiye’de 80 yaş ve üzeri yaşlı nüfusunun 50 yılda yüzde 266 arttığını bildirdi.



MEVSİMLİK İŞÇİLERİN İMKÂNLARI İYİLEŞTİRİLECEK

Mevsımlık gezici tarım işçilerinin ulaşım ve konaklama imkâ nları iyileştirilecek. Konaklamaları içinse kamu sosyal tesisleri ve Kızılay devreye girecek. “Mevsimlik gezici tarım işçilerinin çalışma ve sosyal hayatlarının iyileştirilmesi” genelgesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlandı.



Kayısı ağaçlarını don vurdu

Baskİl Belediye Başkanı İhsan Akmurat, kayısı ağaçlarını don vurmasıyla oluşan zararın 100 milyon dolar olduğunu savundu.



Bankadan dosya masrafını ve sigorta parasını geri alacak

Isparta Tüketici Sorunları Hakem Heyeti, bir bankadan aldığı 16 bin 500 TL’lik krediye karşılık dosya masrafı ve hayat sigortası adı altında toplam 447,50 TL kesildiği gerekçesiyle kendilerine başvuran Mustafa Özel’i haklı buldu ve bankanın kestiği paranın ödenmesi gerektiği yönünde karar verdi.



AB, topu IMF’ye attı

Haftalardir Yunanistan’ın nasıl ve kim tarafından kurtarılması gerektiğini tartışan AB liderleri, bugün Brüksel’de başlayacak zirve öncesinde IMF’nin başrolde olacağı ve Euro Bölgesi’nin ikili kredilerle destekleyeceği bir kurtarma planı üzerinde uzlaşmaya yaklaştı.



KEY listesine yeni itiraz

Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemeleri için yayımlanan ikinci listede tahakkuk eden miktarın eksik olduğunu düşünen hak sahipleri itirazda bulunmaya başladı.



Tarımda ar-ge’ye 350 bin TL’lik hibe desteği

Tarim ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar (TAGEM) Genel Müdürü Doç. Dr. Masum Burak, Ar-Ge projelerine destek için TAGEM’e gelen başvuru sayısının az olduğunu söyledi.



65 yeni otel açılacak

İstanbul ve Antalya başta olmak üzere bu yıl 20 şehirde, 40’ı 5 yıldızlı olmak üzere, 65 yeni otel açılacak.



Başarılı ihracatçılara ödül

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliğinin (İTHİB) 2009 yılı ‘’Başarılı İhracatçılar Ödülleri’’, törenle sahiplerini buldu.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl