19 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali açıldı

Antalya Havalimanı’nın yeni iç hatlar terminali, işletmeci ICF Airports tarafından 100 milyon euro yatırımla 11 ayda yeniden inşa edilerek açıldı.

Antalya Uluslararası Havalimanının işletmecisi IC Fraport’un içine ’iç hatlar terminali’ni yüzde 30 büyütmek sinmedi, 110 milyon euroluk yatırımla 11 ayda yeniden inşa etti. Açılışı Başbakan Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katıldığı bir törenle yapılan Antalya Havaalanı yeni iç hatlar terminaliyle hizmet verilen yolcu sayısı saatte 800’den 2 bin 200’e yükseldi. İç hatlar terminalinin kullanım alanı 20 bin metrekareden 35 bin 600 metrekeye çıkarılırken, 4 yolcu köprüsü, iç hatlar binası önüne açık otopark ve apron da inşa edildi. Açılış töreninde konuşan IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, ihale sözleşmesinde İç Hatlar Terminali’nin sadece yüzde 30 büyütülmesi şartının öngörülmesine karşılık, kendi özverileriyle sıfırdan başlayarak Antalya’ya yakışır çağdaş ve yepyeni bir terminal kazandırmak istediklerini belirterek, “Alanıyla birlikte kapasitesini de arttırdığımız yeni iç hatlar terminalinde yolcularımıza markamıza yaraşır bir kalitede hizmet vermeyi planlıyoruz. Antalya Havalimanı, yatırımımızla Avrupa’nın sayılı hava limanlarından biri olmuş, Türkiye’nin ise ikinci büyük hava limanı durumuna gelmiştir” dedi.

19.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Sürücü kursları denetlenmeli

  Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali açıldı

  Çanakkale törenlere hazır

  Arılar, meyve hasadını yüzde 30 arttıracak

  Bahar yorgunluğunu ihmal etmeyin

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım