23 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

BİZİM EVLER 3'ÜN YÜZDE 30'U ŞİMDİDEN SATILDI

İstanbul’da Avrupa yakasının incisi Ispartakule’de, talep üzerine 676 konutluk Bizim Evler-3’ü de satışa çıkaran İhlas İnşaat, satış başlamadan yüzde 30 satış elde etti.

Proje tanıtımını Bizim Evler’de gerçekleştirilen basın toplantısı ile duyuran İhlas İnşaat Proje Satış Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, Bizim Evler’in, konutta en hızlı yükselen ‘marka’lardan biri olmayı başardığını belirterek “Üstelik, küresel krizin etkin olduğu dönemlerde iç talep düşükken bunun gerçekleşmesi dikkat çekici. İlk iki projemiz büyük talep gördü. Talebi değerlendirmek için Bizim Evler-3’ü satışa çıkarıyoruz” dedi. Bizim Evler-3 projesi de, ilk iki Bizim Evler projesinde olduğu gibi İhlas İnşaat Grubu ve TOKİ iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (EGYO) garantisi ile satışa sunuluyor. İhlas İnşaat, projeyi, ‘arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi’ olarak hayata geçiriyor. Yaklaşık 60 bin metrekare, yani 60 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen projede, 85 bin 700 metrekarelik inşaat yapılacak. Bizim Evler-3’deki 676 konut, kendi sınıfının en lu¨ks konutları olacak. Projede 76 adet 1+1, 236 adet 2+1, 220 adet 3+1, 144 adet de 4+1 konut yer alacak. Bizim Evler-3 için 15 günlü¨k avantajlı ‘uygun’ alım fırsatı sunduklarını ve büyük bir taleple karşılaktıklarını bildiren Değerli, “Bu fırsat günleri, lansman ve reklâm kampanyası başlayana kadar devam etti. Büyük bir taleple karşılaştık ve proje satışa çıkmadan neredeyse yüzde 30 satış elde etti” diye konuştu. Mehmet Erhan Değerli, ‘uygun fırsatların’ sadece fiyatta değil vade ve oranlarda da uygulanmaya devam edeceğini belirtti.

ÜMİT KIZILTEPE

23.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Başlıklar

  Yüksek vergi, kaçağı arttırıyor

  BİZİM EVLER 3'ÜN YÜZDE 30'U ŞİMDİDEN SATILDI

  İş aramayana yardım yok

  ROUBİNİ: İYİLEŞMENİZ HIZLI OLACAK

  IMF: Türkiye bu yıl yüzde 5.2 büyür

  Türk Telekom'dan ‘asılsız’ e-postalara yasal işlem

  Hyundai’den rekor kâr

  Birlikte çalışmak zorundayız

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım