08 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

YENİ SEZONDA BİZİ İZLEYİN

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu yıl Trabzonspor'u hep bahsedilen ve kupalı bir takım haline getirdiklerini söyledi. Şener, gelecek sezon ise çok daha güçlü bir Trabzonspor olacağını vurguladı.


G.Saray Arena'ya kavuşuyor

GALATASARAY Kulubü'nün gelecek yıl maçlarını oynayacağı Türk Telekom Arena'nın kaba inşaatının yüzde 98'inin bittiği açıklandı.

Denizlisporlu Çağlar'a 3 büyüklerden teklif var

DENİZLİSPOR Asbaşkanı Turgay Mersin, şu anda teknik direktör arayışı içinde olmadıklarını, bu konuyu sezon bittikten sonra ele alacaklarını söyledi.


  G.Saray Ali Sami Yen'de Antalya'yı konuk ediyor

TÜRKCELL Süper Lig'de bugün Antalyaspor'u ağırlayacak olan Galatasaray, hazırlıklarını dün tamamladı.


  Potada F.Bahçe ve G.Saraylı bayanlar 2. maça çıkıyor

TÜRKİYE Bayanlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki play-off final serisinin ikinci maçı bugün yapılacak.


  Bursaspor-Ankaragücü dostlukta tek vücut

BURSA'DA esnaflık yapan bir Bursaspor taraftarı, Bursaspor-Ankaragücü dostluğuna vurgu yapmak amacıyla, özel olarak yarısı yeşil-beyaz diğer yarısı sarı-lacivert forma yaptırdı. Yeşil-beyazlı taraftar Turgun Şentaş (28), Ankaragücü'nün hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacağı maçı yeni yaptırdığı yeşil-beyaz-sarı-lacivertli formasıyla izleyeceğini söyledi.


  Gazetecilerin Dünya Kupası favorisi Brezilya

ULUSLARARASI spor gazetecilerinin katıldığı bir ankette, 2010 Dünya Kupası şampiyonluğu için Brezilya favori gösterildi.


  Arnavutlara Euro 2016 adaylığımızı anlattık

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliği çalışmalarını sürdüren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) EURO 2016 heyeti, Arnavutluk Futbol Federasyonu'nu ziyaret etti.


  Türkiye'nin ilk üniversite yelken yarışı bugün

SİNPAŞ GYO'nun Sponsorluğunda düzenlenen “VII. Yıl İYK İstanbul Boğazı Yat Yarışı” kapsamında Türkiye'nin ilk üniversiteler arası boğaz yarışı ve ilk “One Design” yarışı “Bahçeşehir Üniversitesi Platu 25 Boğaz Kupası” bugün gerçekleşiyor.


  Bank Asya play-off maçları İstanbul'da oynanacak

TÜRKİYE Futbol Federasyonu, Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu maçlarının 17, 20 ve 23 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan ve Ali Sami Yen Stadyumlarında oynanmasını kararlaştır.


   TÜRKCELL SÜPER LİG'DE PROGRAM


   BANK ASYA 1. LİGDE SON HAFTA



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım