03 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Peugeot’dan aileniz için en büyük numara: 5008

PEUGEOT, rakipleri karşısında, uzun yıllardır kompakt MPV segmentindeki boşluğu 307 ve 308 SW gibi modelleri ile aşmaya çalışıyordu.



Yeni Hyundai Elentra Busan’da tanıtıldı

HYUNDAİ, dünyada 1990 yılından bu yana 6 milyon adetten fazla satılan ve en çok tercih edilen modeli olan Elantra’nın tamamen yenilenen versiyonunu Busan Uluslararası Otomobil Fuarı’nda (Güney Kore) tanıttı.



6 milyonuncu Transit banttan indi

FORD’UN ticarî aracı Transit’in 6 milyonuncusu, ana üretim merkezi Ford Otosan Kocaeli Fabrikası’nda törenle hattan indirildi.



Anadolu Isuzu Anfaş City Expo’da

ANTALYA Expo Center’de düzenlenen birinci Anfaş City Expo 2010 – Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında Anadolu Isuzu Antalya Yetkili Bayii Seyidoğlu Otomotiv ile birlikte yerini aldı.



Fiat Servisleri’nde bahar bakımı fırsatı

FİAT Binek ve Ticarî Araçlar, Fiat model sahiplerinin kış mevsimi sonrası araçlarının bakımlarını yaptırabilmeleri amacıyla 31 Mayıs’a kadar sürecek yeni bir servis kampanyasına start verdi.



100. yıl anısına Alfa Romeo TZ3 Corsa

2010 yılında 100. Yaşını kutlamaya hazırlanan Alfa Romeo’nun yarışçı geçmişini yansıtan ve aynı zamanda İtalyan şasi üreticisi Zagato ile köklü işbirliğini ifade eden Alfa Romeo TZ3 Corsa resmen tanıtıldı.



Yeni Fiat Doblo’ya Almanlardan övgü

TOFAŞ’IN Bursa’daki fabrikasında üretilen ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen hafif ticarî araç segmentinin ödüllü temsilcisi Fiat Doblo’nun yeni nesli, Almanya’nın en prestijli ve uzman otomotiv yayınlarından Auto Motor und Sport’un testini yüksek puanlar ve övgülerle tamamladı.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım