02 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

DAUM DİRENİYOR

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Daum, ''Die Welt'' ve ''Berliner Morgenpost'' gazetelerine verdiği röportajda, ''Fenerbahçe'de kalacak mısınız'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''Görüşmeler yapılıyor.


Beşiktaş Kulübünden yeni proje

BEŞİKTAŞ Kulübü Bilişim ve İletişim Heyeti, iki aydır üzerinde çalıştığı projeyi son aşamasına getirdi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 3 a

ŞAMPİYONLUK MAÇI

BEKO Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen arasındaki play-off final serisinin 6. maçı bugün yapılacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oyna


  Trabzonspor potada Wright'ı transfer etti

BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Medical Park Trabzonspor, ABD'li oyuncu Michael Wright'i kadrosuna dahil etti.


  BU PİSTTE HAZIRLANDI

Dünya Şampiyonu motor yarışçımız Kenan Sofuoğlu, memleketi olan Sakarya'nın Akyazı ilçesinde motosiklet pisti yapıyor.


  Tebrikler Sofuoğlu

TÜRK motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda ABD'de koşulan sezonun 7. ayak koşusunu lider tamamladı.


  Bir dünya yıldızı daha F.Bahçe'de

FENERBAHÇE Acıbadem Voleybol Takım, kadrosunu İtalya'nın Bergoma takımında forma giyen Alman Voleybolcu Christiane Fürst ile güçlendirdi.


  Kahe ve Semavi Manisa'da imza attı

MANİSASPOR, Gençlerbirliği'nden forvet oyuncusu Eduardo De Souza Floresta Kahe ile 3 yıllık, Ankaragücü'nden orta saha oyuncusu Semavi Özgür ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.