31 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Bir adım önde Megane HB 1.5

DÜŞÜK yakıt tüketimiyle sınıfında dikkat çeken 105 HP’lik Renault Megane HB 1.5 dCi, geniş iç mekân, malzeme kalitesi, yol tutuşu ve zengin donanımı ile rakiplerinin bir adım önünde… Diğer bir ifadeyle, tahmin ettiğimden çok daha iyi bir performansa sahip.



Hyundai Genesis, segmentinin en güvenlisi

Hyundaİ’nİn Kuzey Amerika’da 2009 yılının otomobili seçilen modeli Genesis, IIHS’nin (Insurance Institute for Highway Safety–Otoyol Güvenliği Sigorta Enstitüsü) yaptığı son çarpışma testlerinde “segmentinin en güvenli aracı” seçildi.



Yeni Kia Sorento satışta

BİR TARAFTA pazara her geçen gün eklenen yeni markalar, gittikçe artan bir rekabet ortamı, diğer yanda bu zorlu pazar şartlarında 5 yıl üstüste 4x4 segmentinde en çok satan ünvanını büyük bir başarıyla taşıyan bir model....



Fiat’tan yeni şehirli konsepti

İTALYAN otomobil üreticisi Fiat’ın otomotiv mühendislik bölümü tarafından geliştirilen ve 2010 Sao Paulo Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak FCC III (Fiat Concept Car) isimli konsept aracına ilham kaynağı olacak Fiat Mio projesinin ilk eskizleri görücüye çıktı.



Geely’den servis kampanyası

Geely, otomobilini yaza hazırlamak isteyenleri, 17 Mayıs – 13 Haziran tarihleri arasında, Geely Yetkili Servisleri’ne dâvet ediyor.



Chrysler Jeep’ten Yaz Bakım Günleri’

Chrysler, Jeep ve Dodge markalarına özel, geleneksel “Yaz Bakım Günleri” kampanyası başlıyor. 1 - 15 Haziran tarihleri arasında devam edecek kampanya süresince Chrysler, Jeep ve Dodge sahiplerini avantaj ve ayrıcalıklar bekliyor.



Peugeot 200 yaşında

AMBLEMİ olan aslanı, ürettiği testere, el aletleri, kahve değirmenleri, bisiklet, motosiklet, scooter ve otomobillerin üzerinde kullanan Peugeot 200 yaşına girdi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.