22 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

 

Anelka'yı kim ihbar etti?

DÜNYA Kupası'na katılan Fransa Milli Futbol Takımı, Nicolas Anelka'nın kadrodan çıkarılmasını protesto etmek için önceki günkü antrenmana çıkmadı.

Fransa Teknik Direktörü Raymond Domenech tarafından basına okunan oyuncuların ortak açıklamasında, ''Fransa takımının tüm oyuncuları Fransa Futbol Federasyonu'nun aldığı Anelka'nın kadro dışı bırakılması kararına karşıdır. Fransa-Meksika maçının devre arasındaki olaydan üzüntü duyuyoruz. Ancak sadece bir grubu ilgilendiren olayın dışarıya yayılmasından daha fazla üzüntü duyuyoruz. Adı geçen oyuncu takımın isteğiyle diyalog kurma isteğinde bulunmuştur. Bu isteğin reddedilmesi de üzücüdür'' ifadesi kullanıldı.

BİZE DANIŞILMADAN ANELKA GÖNDERİLDİ

Açıklamada, ''Fransa Futbol Federasyonu, takımı koruma girişiminde bulunmamıştır. Anelka'yı kadro dışı bırakma kararını basında yer alan bilgilere dayanarak, oyunculara danışmadan almıştır. Bu tavra karşı olduğumuz bildirmek için takım olarak bugünkü antrenmana katılmama kararı aldık'' denildi. Fransa futbol takımı oyuncuları, ortak açıklamalarında, ''Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ülkemizin renklerini taşımak ve Fransa Milli Takımı'nı örnek alan ve gösteren taraftarımıza, eğitimcilere ve çocuklara karşı sorumluyuz. Görevimizi unutmadık'' ifadesine yer verdi.

OLAYI BASINA KİM YANSITTI?

Altında ''Fransa Milli Takımı Oyuncuları'' imzasıyla Domenech'e teslim edilen açıklama, ''Fransa'nın başarılı olması için her şeyi yapacağız'' ifadeleriyle sona erdi. Nicolas Anelka, Fransa'nın 2-0 yenildiği Meksika maçının devre arasında takıma uyarılarda bulunan ve kendisini eleştiren Domenech'e küfür ettiği gerekçesiyle federasyon tarafından kadrodan çıkarılmıştı. Fransa Kaptanı Patrice Evra, aralarında, Anelka'nın kadrodan çıkartılmasına neden olan olayın ayrıntılarını basına yansıtan bir ''hain'' bulunduğunu söylemiş, Domenech, Anelka'nın kadrodan çıkarılma kararının doğru olduğunu savunmuştu.

Anelka Londra'ya döndü

FRANSA Milli Takımı Teknik Direktörü Raymond Domenech ile tartışmasının basına yansımasının ardından kadro dışı bırakılan Nicolas Anelka, Fransa Milli Takımı'nın Güney Afrika'daki kampından ayrıldı. Cape Town yakınlarındaki Knysna bölgesinde kamp yapan Fransa Milli Takımı'nın beraber yediği akşam yemeğinden sonra kamptan ayrılan Anelka'nın uçakla İngiltere'ye döndüğü bildirildi. Nicolas Anelka, Fransa'nın 2-0 yenildiği Meksika maçının devre arasında takıma uyarılarda bulunan ve kendisini eleştiren Domenech'e küfür ettiği gerekçesiyle Fransa Futbol Federasyonu tarafından kadrodan çıkarılmıştı. Fransa Milli Futbol Takımı, Anelka'nın kadrodan çıkarılmasını protesto etmek için önceki gün antrenmana çıkmadı. Öte yandan Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Domenech, Meksika maçının devre arasında Anelka ile geçen diyalog sonunda futbolcunun özür dilemesini beklediğini, ancak geri adım atmaması üzerine Futbol Federasyonunun kadro dışı bırakma kararı aldığını açıkladı.

22.06.2010


 

HOLLANDA'DA ROBBEN HALA TAM HAZIR DEĞİL

DÜNYA Kupası'nda grubunda ilk 2 maçını kazanarak 2. tura yükselmeyi garantileyen ilk takım olan Hollanda'da, sakatlığı geçen yıldız futbolcu Arjen Robben, hala tam hazır değil.

Hollanda Teknik Direktörü Bert Van Marwijk, yaptığı açıklamada, Robben'in antrenmanlara katılmaya başladığını, ancak hala tam hazır olmadığını söyledi. Van Marwijk, ''Arjen iyi durumda, idmanlara katılıyor, ancak yüzde 100 olarak hazır değil. Oynamaya hazır olduğunda oynayacak'' dedi. Robben, Hollanda'nın 2 hafta önce Macaristan ile yaptığı hazırlık maçında sağ dizinden sakatlanmıştı.

22.06.2010


 

Elano Portekiz'e karşı oynayacak

DÜNYA Kupası'nda G Grubu'nda oynanan BrezilyaFildişi Sahili maçında sakatlanan Brezilyalı Elano'nun, takımının gruptaki son karşılaşması olan Portekiz maçında forma giyebileceği bildirildi.

Brezilya takımının doktoru Jose Luiz Runco, Elano'nun sakatlığının ciddi olmadığını ve Portekiz'e karşı oynayabileceğini söyledi. Brezilya'nın 3-1 kazandığı maçta takımının 3. golünü atan Elano, 67. dakikada Fildişi Sahili'nden Cheick Tiote'nin darbesiyle yerde kalmıştı. Sedyeyle sahadan çıkarılan Elano'nun yerine Dani Alves oyuna dahil olmuştu. Öte yandan maçın son dakikalarında Galatasaray'da forma giyen Keita'ya sert bir harekette bulunmasının ardından kırmızı kartla oyun dışı kalan Kaka'nın en az bir maç oynamayacağı bildirildi. G Grubunda 6 puana ulaşarak 2. tura kalmayı garantileyen Brezilya, 25 Haziran Cuma günü Portekiz ile karşılaşacak.

22.06.2010


 

Kırmızı kart gören Nijeryalı Kaita ölüm tehditleri alıyor

NİJERYA Milli Takımı, Dünya Kupası'nda Yunanistan'a 21 kaybedilen maçta kırmızı kart gördüğü için ölüm tehditleri alan orta saha oyuncusu Sani Kaita'ya koruma sağlanması için Nijerya hükümetine başvuruda bulundu.

Nijerya Milli Takımı sözcüsü Idah Peterside, Yunanistan maçının 33. dakikasında kırmızı kart gören Kaita'ya elektronik postalarla binden fazla ölüm tehdidi geldiğini söyledi. Peterside, ''Hükümetin bu tehditleri ciddiye alacağını umuyoruz'' diye konuştu. Nijerya Spor Bakanı İbrahim Bio'nun da takımla aynı otelde kaldığı ve ölüm tehditleri konusunda bilgilendirildiği belirtildi. B Grubu'nda oynadığı 2 maçta puan alamayan 4. sıradaki Nijerya'nın, son maçlar öncesinde ilk ikiye girerek gruptan çıkmak için az da olsa şansı bulunuyor.

22.06.2010


 

Yunanistan sürpriz peşinde

YUNANİSTAN'IN orta saha oyuncularından Thanasis Prittas, B grubunun son maçında karşılaşacakları Arjantin'in savunmasının, hücum hattı kadar kaliteli olmadığını ve sürpriz yapabileceklerini söyledi.

Prittas, düzenlediği basın toplantısında, ''Arjantin'in en güçlü olduğu mevki forvet hattı. Bence savunmaları o kadar iyi değil. Messi'ye gelince, onu Barça'da da milli takımda da kimse durduramaz. Onu marke eden oyuncuya diğer oyuncuların yardım etmesi lazım. Takım oyunu oynamamız lazım'' dedi.

22.06.2010


 

Ustalar Mesut Özil'i uyardı

ALMANYA Milli Futbol Takımı'nın en tanınmış eski oyun kurucularından Günter Netzer ve Wolfgang Overath, Türk kökenli Alman milli futbolcu Mesut Özil'i iyi bir oyun kurucu olarak övdü.

Alman spor dergisi Kicker, Netzer ve Overath'ın, Mesut'u övmesine karşılık, Mesut'un da kendisini iyi bir oyun kurucu olarak gördüğünü söylediğini yazdı. Derginin haberinde, Mesut'un da örnek aldığı Overath'ın, "Mesut topla her şeyi yapabilen bir futbolcu. Kendisini sürekli bir şekilde geliştirebilmesi için bu Dünya Kupasına ihtiyacı var" şeklinde konuştuğu belirtildi. Mesut'u uzunca bir süreden beri övdüğünü ve kendisini çok yetenekli bir oyuncu olarak gördüğünü ifade eden Netzer, ancak Mesut'un şimdiden tanınmış Arjantinli oyuncu Lionel Messi ile kıyaslanmasını gülünç bulduğunu söyledi. Mesut da arkadaşlarının kendisine sahada "Messi" şeklinde seslenmesinin, Mesut adını kısaltmalarından kaynaklandığını ve bunun Lionel Messi ile hiçbir ilgisi olmadığına inandığını ifade etti. Buna rağmen, çok sayıda kişinin Mesut'un oyununu beğendiği kaydedilen haberde, Alman Milli Takımı Teknik Dirketörü Joachim Löw'ün de Mesut'un top alması durumunda oyunun akıcılığını kaybetmemesinden memnuniyet duyduğunu söylediği belirtildi.

22.06.2010


 

Fenerbahçe Kulübü Daum'a sansür uyguluyor

Fenerbahçe Kulübünde tuhaf şeyler yaşanıyor. Yönetim Alman teknik adam Christoph Daum'la "devam kararı" almasına karşılık, hiçbir yönetici onunla karşı karşıya gelmek istemiyor.

Ayrıca, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde şimdiye kadar Daum'un tek bir resmine bile yer verilmediği gibi yaptığı açıklamalara da adeta "sansür" uygulanıyor. Daum da olanların farkında. Kulübün anlaşmalı olduğu hastaneye değil de, başka bir hastanede sağlık kontrollerini yaptırarak, yönetime güvenmediğini ortaya koydu.

Daum, yönetimle yaptığı anlaşma gereği tesislere sabah 09.00'da gelip, akşam 18.00'de ayrılıyor. Antröner değil de, sanki bir memur. Yardımcısı Kohc'la birlikte yeni sezonun çalışma programını hazırlıyor. Ayrıca, hangi bölgelere transferlerin yapılması gerektiği yolunda tavsiyelerde bulunuyor. Ama yönetim Daum'un bu çalışmalarına pek dikkate almıyor. Daha çok bu konularda muhatap olarak Aykut Kocaman'ı kabul ederek, onun düşüncelerini uygulamaya geçirmek istiyor.

Haftaya yeni sezon hazırlıkları için futbolcular toplanacak ama Fenerbahçe'nin antrenörü kim hâlâ belli değil. Bu belirsizlik takımı da huzursuz edecek. Antrenörsüz bir takımda futbolculardan tam bir randıman almak mümkün değil. Hazırlık kampında takımın performansından çok, antrenör kim olacak tartışması kafaları karıştıracak. Bu durum böyle gitmez. Başkan Aziz Yıldırım, Daum'u karşısına alıp, tazminatta bir indirime gitmesini isteyebilir. Bu her iki taraf için de bir çıkış yolu olabilir. Eli kolu bağlanmış bir Daum bu şartlarda takıma hiçbir katkı yapamaz. En iyisi her iki tarafın tavizlerde bulunarak, bu işi çözmeleri.

Diğer bir konu ise Daum'dan sonra takımın başına kim gelecek sorusu. Medya sürekli olarak Aykut Kocaman'ı öne çıkarıyor. Hatta yardımcılarının bile hazır olduğunu yazıyor. Ben bu konuya olumlu bakamıyorum. Aziz Yıldırım, eğer Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe'nin başına getirmek isteseydi şimdiye kadar en yakınındaki gazetecilere fısıldayabilirdi. Bunu yapmadı. Hatta, kulübün dergisine yazdığı yazıda Aykut Kocaman'ın Sportif Direktör olduğunu ve bu uygulamanın bu sezon da devam edeceğini belirtti. Başkanın öncelikli hedefi Daum'dan en az hasarla kurtulmak. Ondan sonra yeni hoca ile ilgili çalışmalara başlayacak. Bu yerli mi, yoksa yabancı mı olur derseniz, aday hoca uzun süredir Aziz Yıldırım'ın kafasında derim.

EROL DOYRAN [email protected]

22.06.2010


 

Muhteşem salonda ilk prova

15. Uluslararası Turgut Atakol Turnuvası, bugün Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak karşılaşmalarla başlıyor.

Türkiye Ümit Milli Takımı'nın yanı sıra Polonya, Hırvatistan, Ukranya, Fransa ve Rusya ümit milli takımlarının mücadele edeceği 15. Uluslararası Turgut Atakol Turnuvası'nın karşılaşmaları, yapımı bir süre önce tamamlanan Ankara Spor Salonu'nda 22-26 Haziran tarihleri arasında yapılacak.s Hırvatistan'da 8-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Ümitler Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek Ümit Milli Takım, bu önemli sınav öncesinde 25 Mayıs tarihinde Çanakkale'de kampa girerek çalışmalarına başlamıştı. Ümit Milliler, bu dönemde güçlenmeye yönelik çalışmalar yaparken, hücum ve savunma organizasyonları ile ilgili antrenmanlar da gerçekleştirdiler. 5 Haziran'da Çanakkale kampını noktalayan Ümit Milli Takım, deplasmanda Fransa Ümit Milli Takımı ile üç hazırlık maçı oynadıktan sonra İstanbul'a döndü ve burada yaptığı kamp ile hazırlıklarını sürdürdü.

MAÇLARI İZLEMEK ÜCRETSİZ

Turgut Atakol Turnuvasını, Ankaralı basketbolseverler ücretsiz olarak izleyecekler. Millilerin bu turnuvada oynayacağı tüm maçları TRT canlı olarak ekranlara taşırken, Ankaralı basketbolseverler de Ankara Spor Salonu'nda oynanacak tüm maçları ücret ödemeden izleyebilecekler. 15. Uluslararası Turgut Atakol Turnuvası'nın maç programı şu şekilde: 22 Haziran Salı: 15:00 Polonya-Hırvatistan, 17:15 Fransa-Rusya, 19:30 Türkiye-Ukrayna. 23 Haziran Çarşamba: 15:00 Hırvatistan-Ukrayna, 17:15 Fransa-Polonya, 19:30 Rusya-Türkiye, 24 Haziran Perşembe: 15:00 Polonya-Rusya, 17:15 Ukrayna-Hırvatistan, 19:30 Türkiye-Fransa. 25 Haziran Cuma: 15:00 Rusya- Hırvatistan, 17:15 Fransa-Ukrayna, 19:30 Türkiye-Polonya. 26 Haziran Cumartesi: 11:00 Ukrayna-Rusya, 13:15 Fransa-Polonya, 14:30 Türkiye-Hırvatistan.

Orhaneli salona kavuştu

TEMELİ 1995 yılında atılan Orhaneli Spor Salonu, törenle açıldı. Açılış törenine Bursa Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, Orhaneli Kaymakamı Ahmet Atıkan, İl Müdürü Ömer Gümüş ve davetliler katıldı. Vali Yardımcısı Demirhan, açılışta yaptığı konuşmada, sporun insanı bütün kötülüklerden uzak tuttuğunu, sporla ilgilenen gençlerin okul hayatında daha başarılı olduğu belirterek, ''Spor ayrıca insanlardaki sabır, kardeşlik, hoşgörü ruhunu da artırır'' dedi. Temeli 1995 yılında atılan 500 seyirci kapasiteli Orhaneli Spor Salonu hizmete açıldı.

22.06.2010


 

Bursa yıldızlarını satmıyor

BURSASPOR Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, ''Bizim en büyük transferimiz, geçen yılki şampiyon olan kadroyu korumak'' dedi.

Mestan, yaptığı açıklamada, geçen yıl Turkcell Süper Lig şampiyonu olarak çok önemli bir başarıya imza attıklarını, kulüp tarihinde 47 yıl sonra elde edilen bu başarının sürekli hale gelmesi için gerekli çalışmayı yaptıklarını söyledi. Transfer çalışmalarına çok önceden başladıklarını ve eksik bölgeler için belirledikleri oyuncuları bir bir kadroya dahil ettiklerini anlatan Mestan, transferde takım içi mali dengeleri bozmamaya da büyük özen gösterdiklerini kaydetti.

Mestan, birçok oyuncu isminin gündeme geldiğini belirterek, ''Bizim en büyük transferimiz, geçen yılki şampiyon olan kadroyu korumak. Teknik heyetin raporu doğrultusunda da önemli oyuncuları kadromuza katıyoruz. Tam anlaşma sağlamadan da isim açıklamıyoruz'' diye konuştu. Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve Ozan İpek başta olmak üzere birçok oyuncularına gelen transfer tekliflerine de değinen Mestan, şöyle devam etti: ''Şampiyon takımın oyuncularına teklifler gelmesi çok normal. Bu bizi de çok mutlu ediyor. Ancak biz yıldız oyuncularımızı satmak değil, kadromuza yeni yıldız oyuncular katmak istiyoruz. Taraftarlarımız ve Türk futbol kamuoyunun beklentilerini biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde ve gelecek sezon Turkcell Süper Lig'de başarılı olacak bir kadro oluşturacağız.''

22.06.2010


 

Gruplarda keskin virajlara girildi

2010 Dünya Kupası B Grubu'nda son maçlar bugün oynanacak. Grup lideri Arjantin, Yunanistan ile Polokwane, son sıradaki Nijerya ise Güney Kore ile Durban kentinde karşı karşıya gelecek.

Her iki maç ta saat 21.30'da başlayacak.Arjantin, bugün oynayacağı maça, grupta her 3 maçını da kazanan ilk takım olmak ve grubu lider tamamlamak için çıkacak. İlk iki maçında Nijerya'yı 1-0 ve Güney Kore'yi 4-1 yenen Güney Amerika takımı, Yunanistan ile berabere kalsa dahi grubu ilk sırada bitirecek. Yunanistan ise Güney Kore ile oynayacak olan Nijerya'nın yardımına ihtiyaç duyuyor. Grupta ikinci sırada yer alan Güney Kore'nin eksi 1 averajla 3 puanı bulunuyor. Kore ekibi gibi 3 puanı bulunan Yunanistan ise eksi 1 averaj, ancak gol eksiğiyle 3. sırada yer alıyor. Dolayısıyla Nijerya'nın Güney Kore'yi farklı yenmesi durumunda, Arjantin'e mağlup olsa dahi Yunanistan'ın gruptan çıkma şansı bulunuyor.

Gruptaki ilk maçında Güney Kore'ye 2-0 yenilen Yunanistan, dünya kupaları tarihindeki ilk galibiyetini, Nijerya ile oynadığı ikinci maçta, rakibini 2-1 yenerek elde etti. İlk maçta olduğu gibi ikinci maçta da fazla göz dolduramayan Yunanistan, gruptaki son maçına, galibiyete ihtiyaç duymasına rağmen, bilindik savunma taktiğiyle çıkacak. Yunanistan'da savunma oyuncusu Vasilis Torosidis ve kaptan Giorgos Karagounis maça ilk 11'de çıkabilecek. Yunan ekibinin müsabakaya, Nijerya maçının kadrosuyla çıkması bekleniyor. Yunanistan maçını ölüm kalım mücadelesi olarak görmeyen Maradona'nın ise forvet oyuncuları Carlos Tevez ile Gonzalo Higuain'i dinlendirebileceği ve bu iki futbolcunun yerine Diego Milito ile Sergio Aguero'yu oynatabileceği belirtiliyor. Grubun diğer maçında Nijerya ile Güney Kore karşı karşıya gelecek. Maça her iki ekip de mutlak galibiyet için çıkacak. Gruptaki ilk iki maçını kaybeden ve bir puanla son sırada bulunan Nijerya'nın, Güney Kore'yi yenmesi halinde ilk ikiye girme şansı bulunuyor. Bunun için Arjantin'in Yunanistan'ı, Nijerya'nın da Güney Kore'yi yenmesi yeterli olacak. Güney Kore için ise Arjantin'in Yunanistan'ı yenmesi durumunda sadece beraberlik yeterli olacak.

22.06.2010


 

Real Madrid'den ayrılan Guti teklifleri inceliyor

İSPANYOL spor gazetesi Marca, İspanyol futbolcu Guti'nin, Real Madrid'den ayrılma konusunda anlaşma sağladığını duyurdu.

Haberde, Guti'nin kalan bir yıllık sözleşmesi için Real Madrid'den net 3 milyon avro alacağı ve bonservisinin de kendisine verileceği ifade edildi. Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun kadroda istemediği 33 yaşındaki Guti'nin, tatil dönüşünde sözleşmesinin karşılıklı fesh edileceği anlaşmaya imza atacağı belirtildi. Bu arada, İspanyol futbolcunun geleceğiyle ilgili halen kararını veremediği kaydedilirken, Guti'yi isteyen takımların arasında Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş, İngiltere'den Blackburn Rovers ve Sunderland, Yunanistan'dan Olympiakos ile bazı Fransız takımları olduğu iddia edildi.

22.06.2010


 

Cemal Gürsel Stadına Universiade 2011 makyajı

ERZURUM'DA 27 Ocak6 Şubat 2011 tarihlerinde yapılacak 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın (Erzurum Universiade 2011) açılış ve kapanış törenlerinin yapılacağı Cemal Gürsel Stadı'nda çalışmalar sürüyor.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, Cemal Gürsel Stadı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, oyunların açılış ve kapanış törenlerinin yapılacağı statta eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Stadın kale arkalarının, şeref ve maraton tribünlerinin tamamının koltuklu hale getirileceğini belirten Çintımar, şunları kaydetti: ''Stadımız yeni haliyle 21 bin seyirci kapasitesine ulaşacak. Tribünlerimizin tamamı koltuklu olacak. Ayrıca özel bir ısıtma sistemiyle tribünlerimiz donatılacak. Ekim ayı sonunda stadın yenileme çalışmaları tamamlanacak. Stada 17 milyon TL'lik bir harcama yapılacak. Stadımız tamamen modern şartlarda sporseverlerin hizmetine sunulacak.'' Çintımar ayrıca, stadın yeni halinde VIP salonları, locaların yanı sıra ek tribünlerle sahaya daha yakın bir görünümün olacağını sözlerine ekledi.

22.06.2010


 

Daum sağlık raporlarını Acıbadem'e teslim etti

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, iki gün önce yaptırdığı sağlık kontrollerinin raporlarını Kadıköy'deki Acıbadem Hastanesi'ne getirdi. Alman çalıştırıcı, Nişantaşı'ndaki İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde yaptırdığı sezon öncesi kontrolleri içeren muayenelerin tahlil ve raporlarını, Fenerbahçe Kulübü'nün anlaşmalı olduğu hastaneye ulaştırdı.

Bir süre hastanede kalan Daum, çıkışta basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, kontrollerinin sonuçlarını getirdiğini, hastaneden de Sancaktepe'deki Can Bartu Tesisleri'ne gideceğini söyledi.

22.06.2010


 

6. Türk Dünyası Güreş Turnuvasında 1. olduk

İSTANBUL Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün Üsküdar Belediyesi sponsorluğunda düzenlediği 6. Türk Dünyası Güreş Turnuvası ve Kültür Şöleni, İstanbul'da sona erdi.

Burhan Felek Spor Salonu'nda yapılan turnuvada Türkiye'nin yanı sıra, Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Dağıstan, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Irak ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yıldızlar kategorisinde 100'ü aşkın sporcu mücadele etti. Turnuvanın son gününde 46, 54, 63, 76 ve 100 kilo müsabakaları yapılırken, Türkiye 3 birincilik, 4 ikincilik ve 3 üçüncülük aldı. Türkiye, böylece organizasyonu birinci sırada tamamlarken, Dağıstan ikinci, Türkmenistan da üçüncü oldu.

22.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.