22 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Anelka'yı kim ihbar etti?

DÜNYA Kupası'na katılan Fransa Milli Futbol Takımı, Nicolas Anelka'nın kadrodan çıkarılmasını protesto etmek için önceki günkü antrenmana çıkmadı.


HOLLANDA'DA ROBBEN HALA TAM HAZIR DEĞİL

DÜNYA Kupası'nda grubunda ilk 2 maçını kazanarak 2. tura yükselmeyi garantileyen ilk takım olan Hollanda'da, sakatlığı geçen yıldız futbolcu Arjen Rob

Elano Portekiz'e karşı oynayacak

DÜNYA Kupası'nda G Grubu'nda oynanan BrezilyaFildişi Sahili maçında sakatlanan Brezilyalı Elano'nun, takımının gruptaki son karşılaşması olan Portekiz


  Yunanistan sürpriz peşinde

YUNANİSTAN'IN orta saha oyuncularından Thanasis Prittas, B grubunun son maçında karşılaşacakları Arjantin'in savunmasının, hücum hattı kadar kaliteli olmadığını ve sürpriz yapabileceklerini söyledi.


  Ustalar Mesut Özil'i uyardı

ALMANYA Milli Futbol Takımı'nın en tanınmış eski oyun kurucularından Günter Netzer ve Wolfgang Overath, Türk kökenli Alman milli futbolcu Mesut Özil'i iyi bir oyun kurucu olarak övdü.


  Fenerbahçe Kulübü Daum'a sansür uyguluyor

Fenerbahçe Kulübünde tuhaf şeyler yaşanıyor. Yönetim Alman teknik adam Christoph Daum'la "devam kararı" almasına karşılık, hiçbir yönetici onunla karşı karşıya gelmek istemiyor.


  Muhteşem salonda ilk prova

15. Uluslararası Turgut Atakol Turnuvası, bugün Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak karşılaşmalarla başlıyor.


  Bursa yıldızlarını satmıyor

BURSASPOR Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, ''Bizim en büyük transferimiz, geçen yılki şampiyon olan kadroyu korumak'' dedi.


  Gruplarda keskin virajlara girildi

2010 Dünya Kupası B Grubu'nda son maçlar bugün oynanacak. Grup lideri Arjantin, Yunanistan ile Polokwane, son sıradaki Nijerya ise Güney Kore ile Durban kentinde karşı karşıya gelecek.


  Real Madrid'den ayrılan Guti teklifleri inceliyor

İSPANYOL spor gazetesi Marca, İspanyol futbolcu Guti'nin, Real Madrid'den ayrılma konusunda anlaşma sağladığını duyurdu.


  Cemal Gürsel Stadına Universiade 2011 makyajı

ERZURUM'DA 27 Ocak6 Şubat 2011 tarihlerinde yapılacak 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın (Erzurum Universiade 2011) açılış ve kapanış törenlerinin yapılacağı Cemal Gürsel Stadı'nda çalışmalar sürüyor.


  Daum sağlık raporlarını Acıbadem'e teslim etti

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, iki gün önce yaptırdığı sağlık kontrollerinin raporlarını Kadıköy'deki Acıbadem Hastanesi'ne getirdi. Alman çalıştırıcı, Nişantaşı'ndaki İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde yaptırdığı sezon öncesi kontrolleri içeren muayenelerin tahlil ve raporlarını, Fenerbahçe Kulübü'nün anlaşmalı olduğu hastaneye ulaştırdı.


  6. Türk Dünyası Güreş Turnuvasında 1. olduk

İSTANBUL Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün Üsküdar Belediyesi sponsorluğunda düzenlediği 6. Türk Dünyası Güreş Turnuvası ve Kültür Şöleni, İstanbul'da sona erdi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.