24 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Şike iddianamesi hazır

DİYARBAKIR Cumhuriyet Başsavcılığınca 13 ilde yasa dışı bahis oynatan ve şike olaylarına karışan şebekeye yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı.


Trabzon santrfor alacak

Transferde Polonya’nın Wisla Krakow takımından Arkadiusz Glowacki, Diyarbakırspor’dan Barış Ataş ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan kaleci Bora

Kırkpınar kayıtları başladı

EDİRNE'DE 649. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde güreş tutacak pehlivanların kayıtları yapılmaya başlandı.


  Dos Santos, Messi ile eşleşti

2010 Dünya Kupası’nda son 16’ya kalan ilk iki takım Uruguay ile Meksika oldu. A Grubu’nda oynanan maçlarda Uruguay, Meksika’yı 1-0, evsahibi Güney Afrika ise Fransa’yı 2-1 yendi.


  Fransız futbolu devlet meselesi oldu

FRANSA'NIN 2010 Dünya Kupası finallerinin ilk turunda elenmesinin yankıları devam ederken Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, duruma bizzat el koydu. Sarkozy, Başbakan Francois Fillon, spordan sorumlu bakanlar Roselyne Bachelot ve Rama Yade ile milli takımın uğradığı hezimeti ve takım içinde yaşanan skandalı görüşecek.


  Uğur Uçar A. Gücü’nde, Emre Güngör G. Antep’te

GALATASARAY'DA Uğur Uçar, A. Gücü'ne, Emre Güngör ise G. Antepspor'a transfer oldu.


  Beşiktaş sezonu açtı

BEŞİKTAŞ Futbol Takımı, 2010-2011 futbol sezonu için BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde toplandı. Tesislerde bir araya gelerek, önce teknik direktör Bernd Schuster, yeni transferler Ricardo Quaresma ve Roberto Hilbert ile tanışan siyah-beyazlılar, birlikte kahvaltı yaptı.


  Guiza'ya İspanya’dan talipler var

İSPANYOL spor gazeteleri, Fenerbahçe’nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza’nın ülkesine dönmek istediğini ve Malaga ile Hercules takımlarının bu futbolcuyla ilgilendiği ileri sürdü.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.