24 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

İhracatçılarda ‘Temmuz’ endişesi

TÜRKİYE İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Avrupa’da yaşanan krizin ihracatçıları kısa ve orta vadeye dönük olarak endişelendirdiğini belirterek, talep daralması ve dolar-avro paritesinin ihracatı olumsuz etkileyeceğini söyledi.



Krizde, zengin sayımız yüzde 6,5 arttı

Merrill Lynch’in Dünya Varlık raporuna göre, 2009 yılında Türkiye’deki zengin nüfusu yüzde 6,5 arttı. Rapor, dünyadaki zenginlerin Türkiye’dekilere göre krizden daha olumsuz etkilendiğini ortaya koydu.



KOBİ’lerin vizyonu genişletilmeli

KÜÇÜK ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, KOBİ’lerin ufkunun açılabilmesi, vizyonun genişlemesi, göreceli bilgi sahibi olabilmesi için destekler sağlanarak periyotlar halinde yurt dışı iş gezilerine ve fuarlara götürülmesi gerektiğini ifade etti.



Türk-İş, istihdam stratejisinden endişeli

TÜRK-İŞ işçi konfederasyonlarının yüksek duyarlılık içinde bulunduğu konuların Ulusal İstihdam Stratejisi Taslağı’na temel oluşturmasının endişe verici olduğunu belirtti.



Üç ülke banka vergisinde ortak hareket edecek

Almanya, Fransa ve İngiltere banka vergisinde koordineli hareket etmeyi amaçlıyor. Almanya, Fransa ve İngiltere, yaptıkları ortak açıklamada, bankaların bilânçolarına göre belirlenecek bir banka vergisi önerdiklerini belirtti.



Antalya’dan 27,5 milyon dolarlık lüks yat ihracatı

ANTALYA'DAN bu yılın beş aylık döneminde ikisi küçük yat olmak üzere 7 lüks yat ihracatı gerçekleştirildi.



iPad ile internete bağlanmak için Turkcell MikroSim’

Turkcell, Apple’ın büyük ilgi gören yeni tableti iPad 3G için, özel ürettirdiği Turkcell MikroSim’i müşterilerinin kullanımına sunduğunu duyurdu.



Sürat Kargo’dan öğrencilere yüzde 25 indirim

Sürat Kargo, okul sezonu biten öğrencilerin eşyalarını evlerine yüzde 25 indirimle taşıyor.



Hanımeller’den yeni un kurabiyesi

HanImeller, ev yapımı lezzetindeki kurabiyelerine “Hanımeller Un Kurabiyesi”ni ekledi. Yeni ürün Hanımeller Un Kurabiyesi raflardaki yerini alırken, tam kıvamında, ağızda dağılan bildiğimiz un kurabiyesi lezzeti Hanımeller kalitesi ile tüketicileriyle buluştu.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.