30 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Orman yangınlarına kameralı tedbir

İZMİR Orman Bölge Müdürü İbrahim Çiftçi, yangınlara karşı aldıkları tedbirler çerçevesinde gözetleme kulelerine yerleştirilen, 360 derece görüş açısına sahip kameraların sayısındaki artışla erken müdahalede bulunacaklarını söyledi.


Cansuyu Kırgızistan’da insanî yardım dağıttı

YAŞANAN büyük katliâmların ardından Kırgızistan’a acil insanî yardım gönderen Cansuyu’nun gıda malzemeleri Celalabad şehrinde yardıma muhtaç ailelere

Mersin’de terör alarmı

SON dönemlerde artan terör olaylarının Mersin’e sıçramasını engellemek için çalışan Emniyet Müdürlüğü, güvenlik tedbirlerini arttırdı.


  Van’da Bediüzzaman Mevlidi hazırlığı sürüyor

VAN'DA 4 Temmuz Pazar günü öğle namazını müteakiben Yukarı Nurşin Camiinde okunacak olan Bediüzzaman Mevlidi için bilboardlar Bediüzzaman posterleri ile süslenirken, halk otobüsleri, şehiriçi minibüsleri ve esnaf dükkânları afişlerle donatıldı.


  “Kayıt parası” ve “kıyafet” genelgesi

ANKARA Valisi Alaaddin Yüksel, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi öğrenci kayıtları ve kıyafetleriyle ilgili yayımladığı genelgede, velilerin, çeşitli adlar altında zorla ve dayatılarak bağış yapmaya kesinlikle zorlanamayacağını bildirdi.


  Dalyan’da su altı temizliği

MUĞLA'NIN Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde, Dalyan Dalış Merkezi dalgıçlarınca su altı temizliği yapıldı.


  Fiş alırsanız hak ararken zorlanmazsınız

ÇEVRE ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, vatandaşlardan alışveriş yaptıklarında mutlaka fiş almalarını isteyerek, ‘’Almadığınız fiş yüzünden, satın aldığınız mal ve hizmet karşılığında yanıltılırsanız, aldatılırsanız, hatalı ya da arızalı ürün, ayıplı bir mal ve hizmet aldığınızda hak iddia etme hakkınız ortadan kalkacaktır’’ dedi.


  “Sahte para” operasyonu

BURSA'NIN Gemlik ilçesinde, bankadan belediye adına çektikleri paraları sahteleriyle değiştirdikleri iddia edilen 3 belediye memuru gözaltına alındı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.