04 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Demokratik Kongo’da tanker faciası

AFRİKA ülkelerinden Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde (DKC), bir petrol tankerinin patlaması sonucu 200’den fazla kişinin öldüğü belirtildi.


Özür dilemeyeceğiz

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail’in 31 Mayıs’ta Gazze yardım gemilerinden Mavi Marmara’ya düzenlediği saldırıyla ilgili, “İsrail’in Türkiye

ABLUKAYA SON VERİLSİN

Uluslararasi Af Örgütü üyeleri ve insan hakları aktivistleri işgalci konumundaki İsrail’in ablukasını unutmayacaklarını belirttiler.


  Tuna nehri taşıyor

TUNA Nehrinin Bulgaristan bölümünde, Rusçuk bölgesindeki su seviyesinin rekor düzeyde yükseldiği açıklandı.


  İtalya, İsrail’in en iyi müttefiği

ABD'DE en geniş tabanlı Yahudi örgütlerinden biri olarak tanınan Amerika Yahudi Komitesi’nin İcra Direktörü David Harris, “İtalya’nın, Avrupa’da İsrail’in en sağlam müttefiği olduğunu” söyledi.


  Komşu, dış borç batağında

YUNANİSTAN'IN dış borçlarının toplamının son bir yıl içerisinde yüzde 12 oranında artış kaydederek, 413,5 milyar Avro’ya ulaştığı bildirildi.


  Rum Kesimi’nden başörtüsüne destek

KIBRIS Rum kesiminde bir ilkokul öğrencisinin okula başörtüsüyle gittiğinin gündeme gelmesi üzerine, Rum Eğitim Bakanı Andreas Dimitriu, üniformalara okulların karar verdiğini, dinî inançların da anayasa tarafından koruma altına alındığını söyledi.


  Rus casusun bilgisayarı Rum polisinin elinde

CASUSLUK ve kara para aklama suçlamasıyla hakkında uluslar arası tutuklama emri çıkarılan ve Larnaka havaalanında yakalanmasına karşın Rum mahkemesi tarafından kefaletle serbest bırakıldıktan sonra ortadan kaybolan Robert Christopher Metsos’un, tutuklandığı sırada yanında olan bilgisayarının Rum polisinin elinde olduğu bildirildi.


  Otunbayeva yemin etti

KIRGIZİSTAN’DA referandum yoluyla cumhurbaşkanlığı yetkilerini üstlenen geçici hükümetin Başbakanı Roza Otunbayeva, yemin ederek görevine başladı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.