16 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Depreme hazır mıyız?

MAKİNE Mühendisleri Odası (MMO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar, mevcut yapı denetim yasanının iptal edilerek yeni bir yasa çıkarılmasını isteyerek, ‘’Bütün kamu yapıları yasa kapsamına alınmalı, TOKİ, KİPTAŞ gibi kuruluşlar yeni yapı denetim sistemine dahil edilmeli’’ dedi.


AYM ve Danıştay bizi çıldırttı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi ve Danıştay’ın kimi kararlarının kendilerini çıldırttığını söyledi. Erdoğan, ‘’Danıştay’ın bizim döne

İlk görüşmede sonuç çıkmadı

Hükümet ile memur konfederasyonları, memur maaşlarına gelecek yıl yapılacak zammı belirlemek üzere bir araya geldi.


  Kaçaklar, sınırı geçemedi

EDİRNE'DE, Yunanistan’a kaçak yollardan geçmek isteyen 2’si kadın, 3’ü çocuk 15 yabancı uyruklu yakalandı.


  Belediye başkanını bıçakladılar

MUş'UN Bulanık ilçesine bağlı Erentepe Belde Belediye Başkanı Mehmet Yaşik, evinde su akmadığını iddia eden vatandaşlar tarafından bıçaklandı


  14 bin Angus yarın Türkiye’ye geliyor

Et ve Balık Kurumunun açtığı ihale kapsamında, Uruguay’dan gelecek 14 bin adet dananın yarın Türkiye’de olması bekleniyor. Et ve Balık Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Kaya, ülkedeki kırmızı et talebini karşılamak üzere bir süre önce 50 bin tonluk ihale açtıklarını hatırlatarak ‘’14 bin dana, Uruguay’dan gelecek. Angus ve Hereford cinsi ağırlıkta olacak. 14 bin hayvan, yaklaşık 7 bin ton anlamına geliyor” dedi.


  Sümela’da 88 yıl sonra ayin

Trabzon’un Maçka ilçesindeki tarihî Sümela Manastırında 88 yıl aradan sonra izin verilen bir günlük ayin dün yapıldı. Fener Rum Patriği Dimitri Bartholomeos'un yönettiği ayine çeşitli ülkelerden ve yurt içinden 500 kadar Ortodoks Hıristiyan katıldı.


  Emekli Koramiral Kıyat'ın ifadesi alınacak

DİyarbakIr Cumhuriyet Başsavcılığınca emekli Koramiral Atilla Kıyat’ın talimatla ifadesinin alınması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yazı gönderildiği bildirildi.


  “Evet” deyip gittiler,“hayır” deyip döndüler

12 Eylül’dekİ referandumda ‘’evet’’ diyeceklerini açıklayarak MHP’den istifa eden Çorum’un Arifegazili ve Narlı Belde Belediye Başkanları, MHP’ye döndüklerini açıkladı.


  Anayasa sivil karakterini kaybederek bugünlere geldi


  “Seraj Erdoğan” bebek için veda yemeği

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, tedavi için Türkiye’ye getirilmesine yardımcı olduğu Filistinli bebek ‘’Seraj Erdoğan’’ için verilen veda yemeğine katıldı.


  Ban Ki-mun Kıbrıs’a gelecek

Bİrleşmİş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun’un, doğrudan müzakereler çerçevesinde KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas arasındaki görüşmelerde yer almak amacıyla Kıbrıs’a gelmeye hazırlandığı öne sürüldü.


  Öğretmenlerden atama protestosu

Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu üyeleri, öğretmen atamalarının yapılmadığı gerekçesiyle protesto eylemi yaptı. Kızılay Sakarya Caddesinde toplanan platform üyeleri, üzerinde ‘’Öğretmenler ihtar veriyor,’’ ‘’Öğretmenler işsiz, okullar öğretmensiz’’ yazılı pankartlar taşıdı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.