16 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Aşırı sıcaklar şehirleri boşalttı

TÜRKİYE'nİn en sıcak yörelerinden Adana ve Mersin’de, şehir merkezleri hayalet şehre dönüşürken, sahiller ve yaylalarda nüfus patlamasının yaşandığı bildirildi.


Buzdolabı arızaları arttı

SON yılların en sıcak günlerinin yaşandığı Ağustos ayında buzdolabı arızalarında artış yaşandığı, özellikle hatalı kullanımın elektrik tüketimini yüks

50 dönüm meşelik alan kül oldu

ANKARA'NIN Şereflikoçhisar ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 50 dönüm meşelik alan yandı. Edinilen bilgiye göre, Şeyhli Köyü Tömbek mevkiinde


  Sigarayı bırakan personele hediye


  Halı tarlası!

Antalya’nIn Döşemealtı ilçesinde, pastel ton kazanana dek renklerinin soldurulması için tarlalara serilen binlerce halı ve kilim ilginç görüntüler oluşturuyor.


  Teravih kılana dondurma bedava

Kayserİ’nİn Melikgazi ilçesi Haymana Mahallesi’ndeki camide teravih namazı çıkışında cemaate ücretsiz dondurma, su, meyve suyu ve soda ikramı yapılıyor.


  AdIyla özdeşleşen camİ

Adana’nIn merkez Yüreğir ilçesinde, duvarlarından minaresine kadar her yeri sarmaşıklarla kaplı olan Yeşil Caminin bahçesi cemaatin katkılarıyla zengin süs bitkileriyle donatıldı.


  Güllaç: Ramazanın vazgeçilmez tatlısı

Ramazan ayının vazgeçilmez tatlılarından güllaç, sıcak havaya rağmen sofralardan eksik olmuyor. İlk olarak Bursa Babasultan Köyünde yapılan güllaç, ABD, Almanya, Belçika başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor.


  Antalya kavruluyor

Antalya’da hava sıcaklığı 41 derece, nem oranı ise yüzde 70 olarak ölçüldü.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.