16 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

2011 model Fiat’ları şimdi al, 2011’de ödemeye başla

Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 2011 model yılına ait modellerini şimdi satın alıp 4 ay ötelemeli taksit avantajıyla Ocak 2011’den itibaren geri ödeme imkânı sunan ve 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak yeni bir kampanyaya start verdi.

Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans kanalıyla hayata geçirilen kampanya ile satın alma tercihini Fiat Linea, Fiat Punto Evo, Fiat Bravo, Fiat Fiorino, Fiat Scudo ve Yeni Fiat Doblo gibi Fiat modellerinden yana kullanacak olan müşterilere, araçları hemen teslim edilirken ödemeye ise Ocak ayında başlayabilme ayrıcalığı sunuluyor. Kampanya kapsamında 391 TL’den başlayan taksitlerle ve toplam 48 aya varan vadeyle bir Fiat modeli sahibi olma imkânı sağlanıyor. Fiat Linea’dan Fiat Bravo’ya, Fiat Fiorino’dan Yeni Fiat Doblo’ya kadar bütün Fiat model ailesi için uygun peşinat ve uzun vade alternatifinin yanında eşit ödemede anahtar teslim fiyatının % 100’üne sıfır peşinatla kredi kullanma imkânı da ayrıca sağlanıyor. Düşük dosya masraflı kredi desteğiyle bir Fiat modeli satın almak isteyen tüketiciler, showroomdan çıkmadan sadece T.C. kimlik numaralarını vererek kredi başvurularını zahmetsizce gerçekleştirebiliyorlar.

Bununla birlikte Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Fiat Finans aracılığıyla % 0.85’ten başlayan faiz oranı ve 3 bin TL’den başlayan düşük peşinat fırsatı ile Fiat markalı bir otomobil veya hafif ticarî araç sahibi olmak için mevcut satın alma kolaylıkları sunulmaya devam ediliyor. Ayrıca satın alma tercihini Fiat markalı otomobillerden veya Fiat Fiorino, Fiat Doblo Classic ve yeni Fiat Doblo’dan yana kullanacak bütün müşterilere de 3 yıl veya 150 bin km garanti ise standart olarak hediye ediliyor.

16.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Başlıklar

  TOYOTA FIRSATLARI HIZ KESMİYOR

  2011 model Fiat’ları şimdi al, 2011’de ödemeye başla

  Nissan’dan yeni teknoloji

  En hızlı Lancia Delta Türkiye’de

  Renault Ağustos ayında da avantajlı

  En çevreci Fiat 500 Autoshow 2010 Fuarı’nda

  Dacia Logan 1.5 dCi Laurante

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.