18 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Bilişim-Teknik

Google’danMarmara Depremi için anlamlı mesaj

Google, 17 Ağustos 1999’da meydana gelen Marmara Depremi’nde vefat edenler için ana sayfasına özel bir not koydu.

Google, dün 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümü dolayısıyla, ana sayfasına karanfilin yanına ‘’Marmara Depremi’nde vefat edenleri saygıyla anıyoruz’’ yazdı. Google’ın bu uygulaması bütün ülkelerde önemli anma günlerinde (toplumlara öncülük etmiş fikir liderleri, devlet adamlarının ölüm yıl dönümleri, tabiî felâketlerde yaşanan kayıplar gibi), o ülkedeki ana sayfaya bir anma notu koyarak yapılıyor.

18.08.2010


Internet Explorer 9 sonunda geliyor

Microsoft, arttırılmış hız ve güvenlik özellikleri barındıran yeni ve en becerikli internet tarayıcısını 15 Eylül’de duyuracak.

Microsoft, büyük umutlar bağladığı yeni internet tarayıcısı Internet Explorer 9’u 15 Eylül’de çıkaracak. Rekabetin çok kzıştığı tarayıcı pazarında IE 8 ile aradığını bulamayan firma, oldukça hızlandırılmış ve HTML5 web dili uyumlu IE9 ile liderliğini pekiştirecek. IE9’un deneme sürümü geçtiğimiz Mart ayında kullanıma açılmıştı. Ancak sadece tarama motorunun hızını sergilemeyi amaçlayan bu sürümde, ek özellikler bulunmuyordu. 15 Eylül’de çıkarılacak tam sürüm bu sebeple hem işlevsel hem de grafik farklılıklar gösterecek. IE8’e kıyasla çok daha hızlı çalışan IE9, firmanın geliştirdiği gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemi olan Windows 7 ile çalışacak, XP’yi desteklemeyecek.

18.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.