18 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Depremde ölenler için duâ

11 sene önce meydana gelen depremde resmî rakamlara göre 2504 kişinin vefat ettiği Yalova’da, gece boyunca binlerce Yalovalı, Deprem Anıtı’nı ziyaret ederken, depremde vefat edenlerin isimlerinin yazılı olduğu beton bloklara çiçek bırakarak dua etti ve deprem döneminde çekilmiş fotoğraflardan oluşan sergiyi de gezdi. İl Müftülüğü ve Yalova Belediyesinin katkı sağladığı anma töreninde vatandaşlara helva dağıtılırken müftülük görevlileri tarafından Kur’ân-ı Kerim, ilâhiler ve kasideler okundu.


BM: Başörtüsü yasağına son verin

Birleşmiş Milletler Kadınlara Karşı Ayrımcılığın Kaldırılması Komitesi (CEDAW), 12-30 Temmuz 2010 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Türkiye oturumun

İnternet andıcı için ifade verdiler

‘’Kamuoyunu yönlendirme amaçlı internet siteleri kurulduğu’’ yönündeki iddialara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında bir grup muvazzaf asker, ifa


  Kâğıthane’de ses bombası patladı

KÂğIthane’de bir internet kafenin önüne bırakılan ses bombası patladı.


  Tarihî camide define aramışlar

Edİrne’dekİ tarihî Kasımpaşa Camii’nin bahçesinde define arandığı iddia edildi.


  Arıların saldırısına uğrayan kişi öldü

Rİze'nİn Fındıklı ilçesinde arıların saldırısına uğrayan kişi öldü.


  Eczacılar zorda

Eczacilar, Sağlık Bakanlığı’nın uyguladığı yapıştırma etiketle kare kodlu hale getirilen ilaçların üzerindeki son kullanma tarihi ile gerçek son kullanma tarihinin farklı olması sebebiyle sorun yaşıyor.


  Özel sektör, yurtdışı borcunu azalttı

Özel sektörün yurtdışından sağladığı uzun vadeli kredi tutarı, yılbaşından Haziran sonuna kadar 11 milyar 917 milyon lira azaldı.


  Yasaklarla korkular aşılamaz

Almanya’nin Baden-Württemberg Eyalet Meclisi’nin CDU’lu üyesi ve ilahiyatçı Prof. Dr. Regina Ammicht Quinn, Müslümanların hayat tarzlarına getirilen yasaklara karşı çıkarak, burka, başörtüsü ve okul bahçesinde Türkçe konuşma gibi yasaklarla korkuların aşılamayacağını ifade etti.


  CHP, “malî kural”a destek vermeye hazır

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, parti olarak ‘’malî kural’’ı ilke olarak desteklediklerini, bu konuda hükümetle ortak çalışma yapmaya hazır olduklarını bildirdi.


  Sümela ayini itibarımızı yükseltti

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sümela Manastırı’nda yapılan ayinin barış ve karşılıklı saygı içerisinde gerçekleşmiş olmasının, Türkiye’nin uluslar arası itibarını arttırdığını söyledi.


  Kapsamlı değişiklik 2011’den sonra

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, 2011 seçimlerinden sonra parlamentoda çok daha güçlü bir iktidarın işbaşı yapacağına inandığını ifade ederek, “Bu güçlü iktidar da beklenen anayasa değişikliğini gerçekleştirecektir”


  Aleviler “hayır” diyecek

ALEVİ Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Ali Balkız, 12 Eylüldeki referandumda Aleviler olarak “hayır” diyeceklerini bildirdi.


  Terör örgütü PKK’dan din adamlarına tehdit

PKK terör örgütünün, Siirt ve Van’da yaşayan bazı din adamları, muhtar ve kanaat önderlerini ölümle tehdit ettiği öğrenildi.


  Cami desteğinde siyasetin rolü yok

BEYAZ Saray, ABD Başkanı Barack Obama’nın 11 Eylül saldırılarında yıkılan İkiz Kulelerin yakınına cami inşa edilmesi projesine destek vermesinde siyasetin bir rol oynamadığını açıkladı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.