21 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Ramazan huzuru

Son zamanlarda terör saldırıları ile izinsiz gösterilerin sık sık yaşandığı Hakkâri’de, Ramazan ayının gelmesiyle cadde ve sokaklar adeta şenlik alanına döndü. Vali Muammer Türker, “Bölgede yaşanan terör olayları ve kent merkezindeki izinsiz gösteriler nedeniyle sokağa çıkamaz hale gelen Hakkâri halkı, Ramazan ayına girilmesiyle huzurlu günler yaşamaya başladı” dedi.


Katılım bankacılığının tarihi bu eserde

Türkİye Finans Katılım Bankası, para vakıflarının tarihini inceleyen “Vakıf Medeniyeti ve Para Vakıfları” adlı yeni eseri, düzenlenen iftar yemeğinde

Hırka-i Şerif izdihamı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (asm.) ait Hırka-i Şerif, Ramazan ayının ikinci Cuma’sında törenle ziyarete açıldı. Peygamber Efendimizin mübarek H


  150 bin ağaç için her gün 120 bin litre su

BOYDAK Holding tarafından Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yanındaki Yılanlı Dağı mevkisinde dağlık alanda oluşturulan Boydak Ormanı’ndaki 150 bin ağaç ve hayvanlar için bir kamyon ve 2 traktör ile her gün 120 bin litre su taşınıyor.


  57 yıldır Mukaddes Emanet’i ağırlıyor

KIRIKKALE'NİN Kesin ilçesine bağlı Kavurgalı Köyü, yaklaşık 57 yıldır Peygamber Efendimizin (asm) Sakal-ı Şerif’ini ağırlıyor.


  Görme engelliler için Kur'ân-ı Kerim meali

DİYANET İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, görme engelliler için bin adet Kur'ân-ı Kerim meali bastıklarını, bunu il müftülükleri ile il halk kütüphanelerine gönderdiklerini söyledi.


  Soframızda fakir ve öğrencilere de yer verelim

BURSA İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Kur’ân-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı ay olan Ramazan’da özellikle iftar sofralarında fakir ve öğrencilere de yer verilmesi gerektiğini söyledi.


  Kızılay’dan Pakistan’a 105 ton insanî yardım

DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Pakistan’da yaşanan sel felâketinden etkilenen afetzedeler için Türk Kızılayı’nın, Karaçi’ye 2 kargo uçağı ile 105 ton insanî yardım malzemesi gönderdiğini duyurdu.


  Ramazan fırsatçıları iş başında

TÜKETİCİLER Birliği İstanbul ve Konya Şubesi’nin birlikte yaptığı çalışmayla, Ramazan’da zam gören ürünler açıklandı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.