21 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

BU ANAYASA ADAM OLMAZ

1982 ANAYASASINA SAHİP ÇIKAN KİMSE YOK Referandumda evet çıksa da en fazla 2 ay sonra Türkiye’nin yeniden anayasa değişikliği tartışmalarına gireceğini belirten Toptan, “Başka yerlerde yeni sorunlar çıkmaya başlayacak.


Yeni anayasaya ihtiyaç var

Haluk Koç, ‘’Türkiye’nin gerçekten sivil, demokrat, özgürlükçü, AB normlarına uygun bir sivil anayasaya ihtiyacı var’’ dedi.

Heronlarla ilgili açıklamayı Genelkurmay yapacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ile görüşmesinden önce yaptığı açıklamada, heronlarla dair bir soruya, “Bununla ilgili bi


  Terör örgütü sözde ateşkes uyguluyor

TBMM Başkanı Şahin, bölücü terör örgütünün yaptıklarının artık tabanda bir yansıması olmadığını gördüğü için sözde ateşkes uyguladığını söyledi.


  Devlet terörle pazarlık yapmaz

Enerjİ ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ‘’Devlet terörle pazarlık yapmaz


  “Şehit yakınları ve gazilere sahip çıkın” genelgesi

İçİşlerİ Bakanı Beşir Atalay, 81 ilin valiliklerine gönderdiği genelgede, şehit yakınları ve gazilerin her türlü sorunuyla bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en hassas şekilde ilgilenileceğini ve onlara layık oldukları kıymetin verileceğini bildirdi.


  İftar yolunda kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Karabük’te, meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Yasin Acar (18) yönetimindeki 78 BJ 076 plakalı otomobil, Kireçkuyusu mevkisinde, polis memuru olduğu öğrenilen Naci Yeşil’in (41) kullandığı 33 YE 051 plakalı otomobille çarpıştı.


  Bodrum'da tekne battı

Muğla’nIn Datça ilçesi ile Karaada arasında bir tur teknesinin battığı bildirildi.


  YÖK ve ÖSYM başkanları hakkında suç duyurusu

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), ‘’KPSS’de kopya çekildiği ve soruların çalındığı’’ iddialarıyla ilgili YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ve ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan hakkında, ‘’görevlerini kötüye kullandıkları ve ihmal ettikleri’’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.


  Memurun oy hakkı için YSK’ya başvuru

Memur-Sen, Yüksek Seçim Kurulundan (YSK), seçmen kayıtlarının kesinleşmesinden sonra ilk defa veya yer değiştirme suretiyle ataması yapılan kamu görevlilerinin referandumda oy kullanabilmeleri için yeni bir karar alınmasını talep etti.


  Saadet Partisi’nde istifa

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mustafa Akkaş, görevinden istifa etti.


  Ergin: Korsan liste çıkardılar

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Adli Yargı 2010 Yaz Kararnamesi’yle ilgili olarak, ‘’Kararname çalışmaları yapılıyor, görüşmeler bitiyor.


  Dersim emri Mustafa Kemal’den

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Dersim isyanı sırasında Mustafa Kemal’in hayatta olduğunu ve isyanın bastırılması emrini de onun verdiğini söyledi.


  Şimşek: İkinci dip riski çok düşük

MALİYE Bakanı Mehmet Şimşek, küresel krizde ikinci bir dip noktası yaşama riskinin son derece düşük olduğunu belirterek, ‘’Gelişmiş ülkelerin çok yavaş büyüdüğü bir dönemdeyiz, ama gelişmekte olan ülkelerin temelleri çok sağlam olduğu için global büyüme sağlıklı olmaya devam edecek’’ dedi.


  Eroğlu: Hedefimiz kalıcı bir anlaşma

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, “nasıl olursa olsun bir anlaşma olsun” arayışında olmadıklarını, Kıbrıs Türk halkının onuruyla huzur ve güven içinde yaşayabileceği bir anlaşma için çalıştıklarını söyledi.


  Termik santraller özelleştiriliyor

ÖZELLEŞTİRME İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu, elektrik üretim özelleştirmelerine Eylül başında Hamitabat Elektrik Üretim A.Ş’den başlanacağını bildirdi.


  12 Eylül’ü “Utanç Müzesi’’ ile protesto edecekler

DEVRİMCİ 78’liler Federasyonu, 12 Eylül’ün yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilecek faaliyetler kapsamında ‘’Utanç Müzesi’’ açacak.


  Doğan, savcılardan da tazminat istedi

BALYOZ dâvâsı sanığı emekli Orgeneral Çetin Doğan, soruşturmada görev alan savcılar Bilal Bayraktar, Ali Haydar ve Mehmet Berk hakkında 20’şer bin TL’lik tazminat dâvâsı açtı.


  Genelkurmay ve MİT: Suikast bilgisi yok

GENELKURMAY Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı ve MİT’ten, ikinci ‘’Ergenekon’’ dâvâsına bakan mahkemeye gönderilen yazılarda, müştekiler Ali Balkız ve Kazım Genç ile mağdurlar Minas Durmaz Güler ve Mesrob Mutafyan’a yönelik olduğu iddia edilen suikast planlarıyla ilgili herhangi bir istihbari bilgi bulunmadığı bildirildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.