27 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Ramazan piyasaya yaradı

RAMAZAN ayı dolayısı ile piyasalarda gözle görülen hareketlilik özellikle gıda üretimi ve satışını yapan küçük esnaf ve sanatkârı memnun ediyor.



Esnafın kredi sevinci

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün açıkladığı ve ‘’esnafın 1 yıla kadar vadeli kredilerde sadece yüzde 5 faiz ödemesini’’ öngören çalışmanın, esnaf ve sanatkarlara ‘’can suyu’’ olduğu bildirildi.



MEMUR-SEN’den yardım kampanyası

TARİHİNİN en ağır sel felâketini yaşayan kardeş ülke Pakistan’a Memur-Sen’den anlamlı bir yardım eli uzandı.



Uşaklı sanayicilerden Pakistan’a battaniye

UŞAK Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Başkanı İsmail Karaman, Türkiye’deki battaniye üretiminin yüzde 98’ini karşılayan Uşak’ta sanayicilerin, Pakistan’da yaşanan sel felâketinin ardından bölgeye yardım amacıyla gönderilecek battaniye taleplerini karşılamak için hazır olduğunu söyledi.



Aile hekimlerine tevkifat sorumluluğu

AİLE hekimlerine, yapacakları bazı ödemelerle ilgili gelir vergisi tevkifatı (stopaj) sorumluluğu getirildi.



Karpuzun kilosu 2 lira

AŞIRI sıcakların ardından talebin artmaya başlamasıyla birlikte daha önce fiyatı 5 kuruşa kadar gerileyen karpuzun perakende fiyatı 2 liraya yükseldi.



Sözleşmelide değişim yok

KAMU görevlileri sendikalarının, kamuda sözleşmeli ve geçici statüde çalışanların kadroya geçirilmesi talebi, Kamu İşveren Kurulu tarafından olumsuz karşılandı.



Özel sektöre ithalat yetkisi

DIŞ Ticaret Müsteşarlığı (DTM) tarafından her yıl Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) kullanımına tahsis edilen 330 bin tonluk gümrüksüz buğday ithalat yetkisi bu yıl özel sektöre verildi.



Bayrama özel çikolata, Ülker'den

ÜLKER, Ramazan Bayramı’nda misafirlere sunmak için Golden Lezzet Dolgulu Çikolota’yı müşterilerinin beğenisine sundu.



Yağ, motorini geçti

PETROL Sanayi Derneği (PETDER) Genel Sekreteri Erol Metin, motorin yerine kullanılan, 10 numara yağ satışındaki artışın önüne vergi düzenlemesi yapılmaksızın geçilemeyeceğin savundu.



Ulusal Kırmızı Et Konseyi kuruldu

ET sektöründe yaşanan sorunlara çözüm olabilmek amacıyla uzun süredir kurulması gündemde olan Ulusal Kırmızı Et Konseyi kuruldu.



DİSK’e tazminat dâvâsı

HAK-İŞ'E katılan Türkiye Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşçileri Sendikasının (OLEYİS) yönetimi, eski konfederasyonları DİSK’e 50 bin liralık tazminat davası açtı.



Türkiye Finans kârlılığını yüzde 37 arttırdı

TÜRKİYE Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Yusuf Nacar, ‘’Kârlılığımız yüzde 37,13’lük artışla net 104,160 milyon lira olarak gerçekleşti’’ dedi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.