28 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Eğitim

İTİCÜ’de kan değişimi

İSTANBUL Ticaret Üniversitesi (İTİCÜ) yeni eğitim dönemine dekan değişiklikleriyle giriyor. 5 fakülteden dördünün dekanı değişti.

İTİCÜ Ticarî Bilimler Fakültesi Dekanlığına; Prof. Dr. Ahmet Kara, Hukuk Fakültesi Dekanlığına; Prof. Dr. Mustafa Erdoğan, Mühendislik ve Tasarım Fakültesi Dekanlığına; Prof. Dr. Oğuz Borat, İletişim Fakültesi Dekanlığına ise Prof. Dr. Cüneyt Binatlı atandı. Dekanlar görevlerine 1 Eylül’den itibaren başlayacak. Öte yandan İTİCÜ, bu yılki üniversite yerleştirme tercihlerinde en çok talep edilen 4. üniversite oldu. Bütün fakülte kontenjanlarına olan ilgi İTİCÜ’nün doluluk oranını yüzde 98’e çıkardı.

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM İMKÂNI

İstanbul Ticaret Üniversitesi lisansüstü program başvuruları başladı. Başvurular, 17 Eylül akşamı mesai bitimine kadar yapılabilecek. Tezli- tezsiz toplam 19 programda eğitim verilecek olan üniversitede, ilk kez Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde, Uluslararası Ticaret ve Avrupa Birliği Hukuku doktora programı açılıyor. Doktora programına başvurular 23 Ağustos - 17 Eylül tarihleri arasında yapılabilecek. Mezunların çeşitli kamu ve özel kurum ve kuruluşlarda rahatlıkla görev alabilmelerini sağlayacak bir öğretimin sürdürülmesini amaçlayan programın kontenjanının ise 10 olması planlandı.

28.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.