28 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Toyota, bir milyon aracını geri çağırıyor

JAPON otomobil üreticisi Toyoto, Kuzey Amerika’da kullanılan 1,13 milyon aracı, elektronik sistemde motorların herhangi bir hızdayken durmasına sebep olan bir hata bulunduğu gerekçesiyle geri çağıracak.



Yardıma vergi kolaylığı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, aldıkları Bakanlar Kurulu kararıyla iş adamlarının Pakistan’a yaptıkları yardımların vergi matrahından düşürüleceğini söyledi.



Tüketici ile pazarcı karşı karşıya

İzmİr’de sebze ve meyvede mevsim normallerine rağmen fiyatların yükselmesi tüketici ile pazarcıları karşı karşıya getirdi.



Bu kafayla kırmızı et fiyatı düşmez

Banvit A.Ş’nin kurucusu Vural Görener, dünyanın en sağlıklı ve en lezzetli piliç etinin Türkiye’de üretilmekte olduğunu belirtti.



Elektrik özelleştirmelerine ÖYK onayı

Özelleştİrme İdaresi Başkanlığının daha önce 18 grup halinde ihalesini gerçekleştirdiği hidroelektrik santrallerinin işletme hakkının devrine ilişkin Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) kararları dünkü Resmî Gazete’de yayımlandı.



Enerji ihtiyacı artıyor

Deloitte Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Grubu tarafından hazırlanan, özelleştirmeler ve yeni yatırımlar ışığında elektrik enerjisi piyasasında yaşanan değişimi dikkate alan ‘’Türkiye Elektrik Enerjisi Piyasası 2010 - 2011’’ başlıklı raporuna göre, Türkiye’de, kriz sonrası orta ve uzun vadede elektrik enerjisi talebinin katlanarak artmasının ve 2009-2018 yılları arasında yüzde 6,3 ile yüzde 7 bandına gelmesinin öngörüldüğü belirtildi.



Güney Raman’da petrol üretimine yeniden başlandı

Batman’da bir grup teröristin ateşe verdiği Güney Raman petrol sahasındaki kuyularda üretime yeniden başlandı.



TİM: İhracat artışı Ağustos’ta çift hane olur

Türkİye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, bu yıl ilk kez Temmuz ayında tek haneye gerileyen ihracatta bir önceki yıl aynı döneme göre artış oranının Ağustos ayında yeniden çift haneye yükselmesini beklediğini söyledi.



IMF, ABD’de çift dipli resesyon beklemiyor

UluslararasI Para Fonu’nun (IMF) Birinci Başkan Yardımcısı John Lipsky, ABD’de çift dipli resesyon beklemediklerini söyledi.



Ev almadan komşu aldılar

TOKİ’nİn Kayabaşı konutlarından ev alanlar, evlerine taşınmadan kurdukları internet sitesi üzerinden komşu edindi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.