31 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

SIRADA YUNANİSTAN VAR

DÜNYA basketbolunun en önemli ülkelerinden birisi olarak gösterilen Yunanistan ile Türkiye arasında bugün Ankara Spor Salonu'nda oynanacak maçın bir rövanş karşılaşması olduğu ifade edildi.

Geride bıraktığımız yıl Polonya'da düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye yenildiği Yunanistan ile bugün çok önemli bir maça çıkıyor. Ankara Spor Salonunda saat 21.00'de karşılaşacak olan dev adamlar rövanşı kazanmak düşüncesinde. Polonya'daki Avrupa Şampiyonası'nda tartışılan hakem kararları sonrasında 7674 yenildiğimiz Yunanistan'ı bu kez taraftarın da desteği ile yenmenin planlarını yapan Türkiye, grubunda oynadığı Fildişi Sahili ve Rusya maçlarını kazandı. Grup liderliğini önemli ölçüde belirleyecek olan karşılaşma öncesinde milli takım oyuncuları oldukça hırslı. Ayyıldızlı sporcuların morallerinin bir hayli yüksek olduğu gözlenirken, milli takım antrenörü Tanyeviç, özellikle Rusya maçında yaptıkları savunmayı Yunanistan maçında da sahaya yansıttıkları taktirde maçı kazanabileceklerini belirtti.

KEREM: YUNANİSTAN'I YENECEĞİZ

Ankara'da bir alışveriş merkezinde imza gününe katılan Milli takım oyuncularından Kerem Tunçeri, Dünya Şampiyonası'nda iyi bir performans gösterdiklerini dile getirerek, "2009 yılındaki Avrupa Şampiyonası finallerinde rakibimize birkaç hata sonrasında maçı hediye ettik. Şimdi daha avantajlıyız.'' diyerek, ''Seyirci avantajı bizde. Çok zor bir maç olacağını biliyoruz. Özellikle savunma kısmını iyi yapmak zorundayız. Hücumda da iyi bir yüzde yakalarsak maçı kazanabiliriz. Ankara'da adımızın bir sahaya verilmesi bizi çok gururlandırdı. Bu bize büyük moral oldu." yorumunu yaptı. Programa katılan diğer oyuncu Ersan İlyasova ise, takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve şampiyonada yarı finale kadar yükselmek düşüncesinde olduklarını belirtti. Öte yandan Yunanistan ile Sırbistan arasında oynanan hazırlık turnuvası maçında çıkan olaylar nedeniyle Uluslar arası Basketbol Federasyonu FİBA tarafından cezalandırılan Yunan basketbolcular Antonis Fotsis ve Sofoklis Schortsanitis Türkiye maçında forma giyebilecek.

BUGÜNKÜ PROGRAM

C GRUBU

16.30 RusyaFildişi Sahili

19.00 Porto RikoÇin

21.30 Yunanistan-Türkiye

D GRUBU

16.30 Y.Zelanda-Lübnan

19.00 Fransa-Kanada

21.30 İspanya-Litvanya

31.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Rijkard rahatladı

  Savunma aksıyor

  3 puanı Cenk getirdi

  SIRADA YUNANİSTAN VAR

  Alex ligde 96. golünü attı

  BEŞİKTAŞ YENİ BİR YABANCI GOLCÜ TRANSFER EDECK

  GUİZA ELDE KALDI

  Rijkaard mutlu: Devamı gelecek

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.