05 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Öğrenciler sağlık taramasından geçirilecek

İSTANBUL Millî Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, ‘’Mini Mini Birler, Sağlıklı Nesiller’’ projesiyle özellikle dezavantajlı bölgelerdeki çocuklar ile okullara ulaşmak istediklerini söyledi.


Fırınların hali, belediye başkanını isyan ettirdi

RAMAZAN Bayramı öncesi tatlı ve pasta üretimi de yapan fırınları denetmeye çıkan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, fırınlardaki sağlıklı olmayan

Darbe anayasasına mahkûm değİlİz

Demokrat Yargı Derneği Eşbaşkanı Osman Can, referandumdan “hayır” çıksa bile, Türkiye’de hiç bir gücün Türk toplumunu, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları


  Yargı, kast sistemi gibi çalışıyor

DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yargının kendi içerisinde bir kast sistemi gibi çalıştığını söyledi.


  BDP boykot kararında ısrarlı

BDP Genel Başkan Yardımcısı Gülten Kışanak, BDP’nin boykot kararından vazgeçeceği şeklinde bir iddianın konuşulduğunu ancak böyle bir durumun olmayacağını söyledi.


  CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yıkmasın müze yapsın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır Cezaevi ile ilgili sözlerine ilişkin ‘’Diyarbakır Cezaevi’ni niye yıkıyor? Müze yapsın


  Huzur kalıcı olsun

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, şehirde Ramazanın hoşgörü, huzur, birlik ve beraberlik içinde geçtiğini belirterek, ‘’Diliyoruz ki bu güzellikler kalıcı olarak İstanbul’da, ülkemizde ve dünyada devam etsin” dedi.


  ‘’12 Eylül Utanç Müzesi’’ Ankara’da açıldı

DEVRİMCİ 78’liler Federasyonu 1980 darbesiyle yaşananların sergilendiği ‘’12 Eylül Utanç Müzesi’’ni açtı. Çankaya Belediyesine ait Çağdaş Sanatlar Merkezi’ndeki açılışa Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve çok sayıda 78’liler derneği üyesi katıldı.


  Başbakanlıktan “kuş gribi’’ genelgesi

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan imzalı, ‘’Kanatlı Hayvanlarda Görülen Kuş Gribi Salgını Konusunda Yapılması Gereken Hazırlıklar’’ başlıklı Başbakanlık Genelgesi, Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayımlandı.


  AB yolunda yürüyeceğiz

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne (AB) üyelik arzusunun değişmediğini belirterek, ‘’Türkiye bu yolda kararlı bir şekilde yürümeye devam edecek’’ dedi.


  Propaganda yasakları başladı

Halk oylaması propaganda yasakları bugün başlıyor. Bugünden itibaren açılış ve temel atmaları da kapsayan törenler tertiplenemeyecek, seçim propagandasına dönük gezilerde makam otomobilleri ve resmi hizmete tahsis edilen vasıtalar kullanılamayacak.


  Kimseye ‘hediye’ göndermedim

KPSS iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında savcılıkça serbest bırakılan Berat K, ifadesinde suçlamaları kabul etmedi, ‘’Kimseye ‘hediye’ göndermedim’’ dedi.


  ASKERÎ ARAÇ DEVRİLDİ: 1 ŞEHİT

DİyarbakIr’da askerî aracın devrilmesi sonucu bir onbaşı şehit oldu. Alınan bilgilere göre, Diyarbakır-Silvan karayolunun 40. kilometresinde personel taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu Jandarma Komando Onbaşı Akın Sevli (20) vefat etti. Sevli’nin cenazesi, Diyarbakır Asker Hastanesinde düzenlenen törenin ardından, askeri uçakla memleketi Kayseri’nin Talas ilçesine gönderildi.


  Madencilerin cenazeleri için Çinliler bekleniliyor

Zonguldak’ta, TTK Karadon Müessese Müdürlüğü maden ocağında 17 Mayıstaki patlamanın ardından kuyuya düştüğü tahmin edilen 2 madencinin cesetlerine, Çinliler henüz onarım çalışmalarına başlamadığından ulaşılamıyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.