12 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

İcradan satılık fabrikalar

icra ihalelerinin listesini yayımlamanın yanı sıra, icradan mal edinmelere danışmanlık desteği veren, 87 bin üyesi bulunan İcralık.com aracılığıyla 2008’den bu yana 650 fabrika satıldı.



TOKİ’nin hedefi, 180 bin konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 56 ilde yürütülen ‘’Gecekondu ve Kentsel Dönüşüm Projeleri’’ hızla devam ediyor.



Çiftçiler organik üretimi sevdi

Sağlikli olması ve lezzeti olması dolayısıyla son yıllarda tüketiciler tarafından çok fazla tercih edilen organik ürünlerin üretimine çiftçilerin ilgisinin her geçen gün daha da arttığı bildirildi.



Et fiyatları normale dönmedi

Eskışehir Umum Lokanta ve Gazinocular Odası Başkanı Abdullah Karakuş, et fiyatlarının normale dönmesi için vatandaşların ithal hayvan etini talep etmesi gerektiğini söyledi.



OECD, 15 Eylül’de Türkiye Raporu’nu açıklayacak

Merkezı Paris’te bulunan Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD), 15 Eylülde Türkiye ekonomi raporunu yayımlayacak.



Dubai Word borcunu yapılandırdı

Dubai World, 24,9 milyar dolar tutarındaki borcunun yeniden yapılandırılması konusunda borç veren kuruluşlarla resmî anlaşmaya vardı.



Yabancılar, borsada ilk 8 ayda ‘alıcı’ oldu

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) Ocak-Ağustos döneminde yabancı yatırımcılar 41,5 milyar dolarlık alış işlemi gerçekleştirirken, 40,4 milyar dolarlık satış yaptı.



Narenciye ihracatçısı hedef büyüttü

Türkiye’nın önemli ihracat kalemleri arasında yer alan narenciyede sektör temsilcileri, bu yıl yüzde 15-20 oranında ihracat artışı hedefliyor.



Perakende pazarımız dikkat çekiyor

Türkiye, Çin’in dışında en hızlı gelişen ve dikkat çeken perakende pazarları arasında Brezilya, Mısır, Hindistan, Endonezya, Meksika, Rusya ve Vietnam ile birlikte yer alıyor.



TÜRKİYE’NİN RİSKLERİ VE FIRSATLARI

Raporda, nüfusun hızla arttığı, kentleşmenin hızlandığı, harcama yapan orta sınıf tüketicilerin çoğaldığı Türkiye’nin önünde risklerin yanı sıra önemli fırsatların da bulunduğu vurgulandı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.