01 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

KENAN SON VİRAJA GİRDİ

DÜNYA Supersport Şampiyonası'nda sezonu ''şampiyon'' tamamlayabilmek için büyük bir avantajı elinde bulunduran milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Fransa yarışında riske girmek istemiyor.


G.Saray Karabük önünde 5'te 5 peşinde

SPOR Toto Süper Lig'deki son 4 maçını kazanan Galatasaray, 7. haftada bugün deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak.

Kocaelisporlu futbolcular eylem yapacak

KOCAELİSPORLU futbolcular, kendilerine verilen hiçbir sözün tutulmadığını gerekçe göstererek antrenmanlara çıkmama kararı aldı.


  KUPA KURALARI ÇEKİLDİ: Beşiktaş-Mersin

ZİARAAT Türkiye Kupası play-off müsabakalarının kuraları Ataköy TMOK Olimpiyatevi'nde çekildi.


  Ümit Karan dönüyor

SPOR Toto Süper Lig'de bu sezon gol yollarında etkili olamayan Eskişehirspor, sezon başında eski teknik direktör Rıza Çalımbay ile yaşadığı sorun nedeniyle kadro dışı bıraktığı tecrübeli golcü Ümit Karan'ı yeniden kadroya dahil etmeye hazırlanıyor.


  Alex: F.Bahçe ile yatıp kalkan bir kaptanım

FENERBAHÇE Futbol Takımı kaptanı Alex De Souza, kendi performansıyla takımın performansını birbirinden bağımsız düşünmenin yanlış olduğunu ifade etti.


  Yenilenen Kasımpaşa Stadı gün sayıyor

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, yenileme çalışmalarında sona gelinen stadında yeniden sahaya çıkabilmek için gün sayıyor.


  Trabzonspor ABD'li basketçi Snow'u transfer etti

BEKO Basketbol Ligi takımlarından Medical Park Trabzonspor, Sırp oyuncu Aleksandar Rasic'ten sonra Amerikalı Alvin Snow'u transfer ettiğini duyurdu.


  Ünlü İspanyol bisikletçi Contador'da doping şüphesi

İSPANYOLLARIN dünyaca ünlü bisikletçisi Alberto Contador, geçen temmuz ayında yapılan ve kazandığı Fransa turunda doping yaptığı şüphesiyle Uluslararası Bisiklet Federasyonu (UCI) tarafından tedbir amacıyla geçici bir süreyle yarışlardan men edildi.


   SÜPER LİGDE BU HAFTA




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.