07 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Cari açık sorunu sürüyor

MALİYE Bakanı Mehmet Şimşek, ‘’Cari açık Türkiye’nin makro resminde problemli tek boyut şu an itibariyle. Sağlam stratejiyle orta uzun vadede cari açığı makul düzeylere çekecek bir uygulama içindeyiz’’ dedi.



İkinci el oto fiyatına koç

Balikesır’ın Bandırma ilçesinde kurulu Marmara Hayvancılık Araştırma Enstitüsü’nde üretilen ‘’Karacabey Merinosu (Türk Merinosu)’’ ırkı koçlar, bölgedeki küçükbaş hayvan yetiştiricileri tarafından 4 bin 500 liraya varan fiyatlardan alınıyor.



Dörtler Et Lokantası yeniden hizmete girdi

45. yılını kutlayan Dörtler Et Lokantası yeni dekorasyonu ile Bostancı'da harika Adalar manzarası ile yeniden hizmete girdi.



Domatesten tüccar kazandı

Domateste yaşanan fiyat artışları gözleri tarlaya çevirdi. Geçen sene fazla üretim dolayısıyla yüzü gülmeyen üretici, bu yıl artan fiyatlarla biraz teselli buldu.



Anızlarda ekim toprağı kurtarır

Türkiye’de hububat tarlalarının yüzde 30’unun yakılmasıyla her yıl 6-8 milyon tonluk organik maddenin kül olduğu, sorunun çözümü için çiftçinin anıza ekim uygulamasına geçmesi gerektiği belirtildi.



İş adamları çağa ayak uydurmalı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başban Yardımcısı Sıtkı Abdullahoğlu, çağın ihtiyaçlarına ayak uydurmanın yolunun öncelikle kendini yenilemekten, sonra da personeline müşteri gibi davranmaktan geçtiğini söyledi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.