14 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

GUSS HİDDİNK'İN TAHTI SALLANIYOR

HOLLANDA medyası, Türkiye'nin 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde Azerbaycan karşısında aldığı 1-0'lık yenilgiye geniş yer verdi.

''Hiddink, Türkiye ile kötüye gitmeye devam ediyor'' başlığını kullanan Telegraaf gazetesi, Türkiye'nin Almanya;dan sonra Azerbaycan;a da yenildiğini hatırlatarak, Guus Hiddink'in kötü bir hafta yaşadığını yazdı. Haberi, ''Hiddink, Türkiye ile acı bir yenilgi aldı'' başlığıyla veren AD gazetesi ise bu mağlubiyetten sonra A grubunun Hollandalı hoca için kasvetli bir hale geldiğini ileri sürdü. Gazete, Azerbaycan'ın gruptaki ilk puanını Türkiye karşısında elde ettiği bu sürpriz galibiyetten sonra aldığına da yer verdi. Devlet televizyonu NOS ise ''Hiddink yine kaybetti'' başlıklı haberinde, Türkiye'nin beş gün içinde ikinci mağlubiyetini aldığını hatırlattı. NOS, ''Hiddink'in takımı cuma günü Almanya karşısında aldığı 3-0'lık yenilgiden sonra Bakü'de, Berti Vogts'un çalıştırdığı Azerbaycan'a da 1-0 mağlup oldu'' İfadelerini kullandı.

HİDDİNK'İN DURUMU TARTIŞILIYOR

Türkiye'nin, Azerbaycan deplasmanında 1-0 yenilmesi Macaristan spor medyasında da geniş yer buldu. Macaristan'ın günlük spor gazetesi Nemzetisport, ''Azerbaycan Türkiye'yi yenerek tarihindeki en büyük başarıyı elde etti'' başlığını kullanırken, Azerilerin Türkiye'ye karşı ilk kez kazandığını, teknik direktör Hiddink'in tahtının sallandığını yazdı. Nemzetisport, Türkiye'nin Almanya mağlubiyetinden sonra aldığı bu sürpriz mağlubiyetin hayretle karşılandığını, Hiddink'in takımının iyi oynamadığını, alınan bu başarısız neticelerden sonra Hollandalı teknik adamın Türkiye'nin başında kalıp kalmayacağının merak konusu olduğu yorumunda bulundu. Macaristan'daki diğer spor gazeteleri ve internet siteleri ise ''Gecenin sürprizini Türkiye'yi 1-0 yenen Azerliler yaptı'' başlığını atarken, Türk futbolcularının dirençli olmadığını, Azerilerin maçı hakkıyla kazandıklarını yazdı.

14.10.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Emre acele etti

  GUSS HİDDİNK'İN TAHTI SALLANIYOR

  Gemisini terkeden kaptan

  "Neler çektiğimi bir ben bilirim

  Azerî basınında Türkiye manşetleri

  Hiddink tükeniyor

  Basketbolda Avrupa Kupası rakiplerimiz belli oluyor

  Marsel İlhan Çin'deki turnuvaya veda etti

  Sırp holiganlar İtalya'da sahaya indi, 15 yaralı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.