17 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Füze kalkanında kilit ülke Türkiye

FÜZE savunma kalkanının her NATO üyesi ülkesine önümüzdeki 10 yıl içinde 200 milyon dolarlık harcama getireceğine işaret eden Washington Post, konuyla ilgili olarak antlaşmaya yakın olunduğunu; ancak asıl zor olanın henüz aşılamadığını kaydetti.


Kongre önünde Cuma namazı

ABD’de yaşayan 500-600 kadar Müslüman, ABD Başkanlarının 1981'den bu yana göreve başlarken yemin ettikleri, Kongrenin batı cephesi önünde Cuma namazı

İsrail’in Kudüs kararına boykot

İSRAİL'İN ev sahipliği yapacağı Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü’nün (OECD) turizm komitesi konferansı için Kudüs’te ısrar etmesi üzerine, İngilt


  Vatikan’da İhlâs Sûresi okundu

Türkiye-Vatikan diplomatik ilişkilerinin 50. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Cancelleria Sarayında gerçekleşen sema gösterisi İhlâs Sûresinin okunmasıyla noktalandı.


  Sudan’daki BAE tarım arazileri genişliyor

KÖRFEZ ülkelerinden Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’nin Sudan’da kontrol ettiği tarlaların 2 bin 800 kilometrekare’yi bulduğu bildirildi.


  Afgan hükümeti Talibanla görüşüyor

Afganİstan’dakİ NATO ve ABD güçlerinin komutanı Orgeneral David Petraeus, koalisyon güçlerinin, Afgan hükümetiyle barışı konuşabilmeleri için Taliban temsilcilerinin Kabil’e seyahat etmelerine izin verdiğini söyledi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.