17 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

TİSK: İstihdamdaki artış hızı azalıyor

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) istihdamdaki artış hızının azaldığını, olumlu gelişmelerin ancak son iki yıldaki nüfus artışını karşıladığını bildirdi.



İşsiz çok vasıflı eleman yok

Sanayinin çeşitli sektörlerinde nitelikli ara eleman ihtiyacı var iken, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonundan yapılan açıklamada, istihdamdaki artış hızının azaldığı, olumlu gelişmelerin ancak son iki yıldaki nüfus artışını karşıladığı bildirildi.



İSTANBUL CITY’den cazip fiyatlar

İstanbul Palmiye Grup Çerkezköy Kızılpınar’da yapımı devam eden İstanbul City projesin 42.900 liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi yapmaya devam ediyor.



Çiftçinin yeni umudu brokoli

Afyonkarahısar’in Sinanpaşa bölgesinde ilk kez ikinci ürün olarak ekimi yapılan brokoli, çiftçinin yeni umudu oldu.



Albeni kek, raflarda

Nefıs çikolatalı kek, karamel ve çikolatanın muhteşem uyumunu Albeni Kek ile keşfedin… Üç farklı lezzetin mükemmel uyumu Ülker Albeni, bu uyumu şimdi sizlere çikolata, karamel ve kek olarak sunuyor: Albeni Kek.



İnternet üzerinden kurbanlık satışı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde birçok üretici, kurbanlık hayvanlarını, daha fazla alıcıya ulaşıp, daha uygun fiyatlardan satabileceği düşüncesiyle internet üzerinden satışa çıkarmaya başladı.



Sadık mükellef ödüllendirilmeli

Hükümet, kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması konusundaki çalışmalarını sürdürürken, İstanbul Ticaret Odası’ndan (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, “Ödemesini zamanında yapan mükellef de önümüzdeki sene yapılacak muhtemel bir vergi indirimi ya da vade genişlemesinden faydalanabilmeli” teklifinde bulundu.



Havuç tarlada 50 kuruş,tezgâhta 2 lira

Türkıye’de önemli bölümü Konya’nın Kaşınhanı ve Çarıklar bölgesinde üretilen havucun fiyatı tarlada 50 kuruş, tezgahta 1,5-2 lira arasında satılıyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.