21 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

G.Saray Rijkaard'ın görevine son verdi

GALATASARAY, Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard, antrenör Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yollarını ayırdı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla teknik direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz'' denildi. Rijkaard ile bugüne kadarki çalışma sürecinde iş disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerde hiçbir sıkıntı yaşanmadığı vurgulanan açıklamada, ''Tecrübe ve birikimini bizimle paylaşmaktan kaçınmayan Frank Rijkaard'a, Galatasaray'a verdiği emek ve mesaisi için teşekkürü borç biliriz'' ifadesine yer verildi.

NEESKENS'E TEŞEKKÜR

Açıklamada ayrıca, antrenör Johan Neeskens'e yönelik de şunlar kaydedildi: ''Çalışması ve beyefendi kişiliğiyle birlikte olduğumuz süreçte futbol adamlığı ve ustalığını bu konuda deneyimlerini ve görüşlerini aynı ortamlarda soluduğumuz antrenörümüz Johan Neeskens'e Galatasaray camiasına katkıları, emeği ve çalışması için müteşekkir olduğumuzu belirtiriz.'' Galatasaray Kulübünün açıklamasında, her iki teknik adamın yanı sıra teknik heyette yer alan Alberto Roca Pujol ve Carlos Quadrat'a da bugüne kadar kulüp bünyesinde vermiş oldukları mesaileri için teşekkür edildi.

TAZMİNATINDA İNDİRİM YAPTI

Galatasaray, Rijkaard ile yollarını resmi olarak ayırdı. İki taraf sözleşmeyi dün sabah resmi olarak feshetti. Sarı - kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyeleri ile Hollandalı teknik adamın bugün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde biraraya geldiği ve yardımcılarıyla birlikte 6.2 milyon euro olan tazminatta bir miktar indirime gitmesi üzerine karşılıklı olarak anlaşmaya varıldığı ve sözleşmenin feshedildiği öğrenildi. Süper Lig'in geride kalan 8 haftasında alınan 4 mağlubiyet ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalamamanın bu ayrılıkta önemli rol oynadığı belirtildi. Öte yandan Galatasaray Kulübü, teknik direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları ile yolların ayrıldığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.

21.10.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Polat da suçlu

  G.Saray Rijkaard'ın görevine son verdi

  BEŞİKTAŞ UEFA'DA PORTO KARŞISINDA

  MEHMET TOPAL ‘Örümcek Adam’

  Derbiyi Yıldırım yönetecek

  Federasyon 65 kişiyi PFDK'na verdi

  A Millî Futbol Takımı 8 basamak birden düştü

  Konyaspor Aziz Yıldırım'dan küfür için özür diledi

  HAKEMLER AÇIKLANDI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.