çim Aşure, ile Muharrem Ayı daha tatlı |
ZENGİN içeriği ile aşureyi günümüze taşıyan İçim Aşure ile Aşure’yi pratik bir şekilde hazırlayıp, komşularınızla paylaşabilirsiniz. Muharrem Ayı’nda keyifle tüketilecek İçim Aşure; buğday, fasulye, nohut, kayısı, kuş üzümü, tarçın, portakal ve limon kabuğuna kadar Aşure’nin vazgeçilmez malzemelerini İçim’in uzmanlığı ile birleştirildi. Yapımı ustalık gerektiren bu geleneksel tatlı İçim Aşure ile mutfaklarda yerini alıyor. Ayrıca hanımlar İçim Aşure ile her seferinde tatlılarını aynı kıvamda, aynı keyifle hazırlayabilecekler. İçim Geleneksel Tatlılar serisinde Aşure’nin yanı sıra sütlaç, supangle, keşkül, sakızlı muhallebi, tavukgöğsü, revani, irmik tatlısı ve irmik helvası tatları bulunuyor. |
07.12.2010 |