"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘70 liraya et alıyorsan senin problemin’

18 Mayıs 2018, Cuma 19:52
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, ramazan fırsatçılarına karşı 3 markette ucuz et satışıyla piyasayı regüle ettiklerini belirterek “Pahalı satanlar, bu fiyata ayak uydurmalı. Eşim 29-31 liradan kırmızı et alıyor, 70 liraya alıyorsan o senin problemin” açıklaması yaptı.

TBMM’de, bir grup gazeteciyle yaptığı sohbette et fiyatlarına değinen Fakıbaba, “Dar gelirli kardeşlerime Ramazanda yarım kilo eti 14.5 liraya satıyorum. Daha ne yapayım?” dedi.  3 zincir market dışında kalan market ve kasaplarda satılan kırmızı et fiyatlarının yüksekliğinin hatırlatılması üzerine Fakıbaba, “Pahalı satanlar da ister istemez bu fiyata ayak uydurmak zorunda. Eşim 29-31 liradan kırmızı et alıyor, 70 liraya et alıyorsan o senin problemin” diye konuştu. Fakıbaba, “Kırmızı et üreticisine Mayıs ayında süt, besi, damızlık, koyun ve keçi için toplam 850 milyon lira destek ödemesi yapılacak” dedi.

Etiketler: fakıbaba, et, et fiyatları
Okunma Sayısı: 2016
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • g@L!p

    18.5.2018 23:30:28

    Sırbistan'dan et getiren bakanlık kesimi müslüman kasaplara mı yaptırdı acaba? Sayın bakanın bu hayvanların beslenme ve kesimi içe ilgili "helal olma" endişelerini gideren bir açıklaması oldu mu acaba, ben kaçırmış olabilirim. Ben de 70 liraya et yemek istemem. "sayın bakanın eşi" alıyormuş ya(!?) benim eşimde ucuz et alsın.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı